What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Thanos_Dia8

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους........ Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πει τί ποιότητα ήχου παράγει το κινητό σε ακουστικά....... Πλησιάζει την ποιότητα του S9+ ή των lg ή μιλάμε για κατώτερη ποιότητα ήχου?. Είμαι μεταξύ των δύο κινητών και ως audiophile θα παίξει σημαντικό ρόλο για την επιλογή μου. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Username

3 Replies

Iliaskass

Στη ίδια ακριβώς κατάσταση βρίσκομαι και εγώ εδώ και ένα χρόνο! ΠΡΕΠΕΙ να πάρω επειγόντως κινητό! Πες με "fan boy" της LG, αλλά εγώ θα υποστηρίζω πάντα τα underdogs που κάνουν τη διαφορά. Αυτό πήγα να κάνω και με την One Plus... Αλλά με έχασε στο 6t... Όχι headphone jack, όχι ασύρματη φόρτιση, όχι led ειδοποιήσεων, όχι πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης... Τι άλλο; Ευτυχώς που έχουν ακόμα το NFC (δε καταλαβαίνει κανένας πόσο σημαντικό είναι)..
Όσο για την LG , έχω τρομερούς ενδοιασμούς στα 2 κορυφαία της κινητά. Μιλάω για V30 και V40... H σειρά G είναι εκτός πλέον ανταγωνισμού γιατί μιλάμε για LCD οθόνες... Πάμε σε αναβάθμιση κινητού.. αλλιώς μένω με το G2 που τόσο αγαπώ... Οπότε μόνο OLED πλέον!
Το δίλημμα όμως είναι ότι το V30, που είναι σε καλή τιμή και έχει όλες τις προδιαγραφές, βγαίνει μόνο σε 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό (δε θα εστιάσω στην απαράδεκτη selfie camera γιατί δεν βγάζω selfies)... Απίστευτο design, πολύ καλά σχόλια στη μπαταρία, τέλειο μέγεθος, μοναδικές πίσω κάμερες και τέλειος ήχος. Προσοχή! το V30+ με 128GB, δεν είναι ευρωπαϊκό, που σημαίνει ότι η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα (procordia) δε έχει κανένα ανταλλακτικό, αλλά και ούτε στο καλύπτει η εγγύηση.. Το κινητό θα πάει στη Κορέα!
Το V40 όμως, το οποίο θα αργήσει να έρθει στην Ελλάδα (τον Φεβρουάριο του 2019 το κόβω και με τιμή γύρω στα 700 ευρώ, που τον Μάρτιο του 2019 θα πάει στα 500ευρώ), είναι ένα απίστευτο κινητό με εξωπραγματικές επιπλέον ρυθμίσεις κάμερας, AI, FACE UNLOCK, 6gb ram και αισθητά καλύτερη selfie camera... ΑΛΛΑ ! την ίδια μπαταρία με το V30!(3300mha) ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Με τέτοιο επεξεργαστή και τέτοια οθόνη, η μπαταρία είναι καταδικασμένη να μην αντέχει ούτε μέρα και σε 2 χρόνια δε θα αντέχει όυτε 5ωρο.. Κάτι με λεέι όμως ότι εδώ θα καταλήξω... πφφφ

Το ιδανικό κινητό, η LG το έβγαλε τον περασμένο Μάρτιο και το αφήσαμε στην άκρη! Μιλάω για τα V30s και V35 !
Τα οποία είχαν τη ram που έπρεπε να είχε εξ αρχής το V30 ! (η selfie camera όμως είναι η ίδια..)
Τα ψάχνω σαν τρελός στην Ελλάδα και τίποτα!!! Σε κάποια φάση είδα το V30s αλλά στα 620 ευρώ! Εξαφανίστηκε όμως...

Εμένα περάσε απο το μυαλό μου και το Note 9 (το S9+ είναι πολύ μακρόστενο και αντιαισθητικό στα μάτια μου), αλλά μιλάμε για 2 άχρηστες κάμερες χωρίς το μαγικό wide angle που έχει η LG εδώ και 4 χρόνια...

Πες μου όμως κολλητέ, τι προδιαγραφές ψάχνεις εσύ στο κινητό;

2 Comments

Thanos_Dia8

Φίλε μου είχα ένα note 3 neo........ υπερευχαριστημένος ώσπου μια μέρα το κινητό άρχισε να κάνει ανεξέλεγκτα reboot...... αυτό ήτανε..... το κινητό δεν ξανάνοιξε ακόμη και μετά από 3 επισκέψεις σε τεχνικούς..... έχασα ότι είχα στο κινητό τα 4 τελευταία χρόνια...... τα πήρα και είπα δεν ξαναγυρνάω στην samsung...... Τότε έμαθα για την oneplus....... άρχισα να βλέπω και να διαβάζω για αυτή και την ερωτεύτηκα..... δεν είχα όμως τα χρήματα για το 5t και είπα θα περιμένω αλλά οι τιμές δεν πέφτουν στην oneplus...... Τώρα που μπορώ να αγοράσω με ξενέρωσε για τους ίδιους λόγους με εσένα και σκέφτομαι γιατί να μην πάω στο s9+ που με τιμολόγιο θα το πάρω 450€ και θα αγοράσω ένα από τα καλύτερα με αυτά που θέλω δηλ. ταχύτητα, ποιότητα, κάμερα, ασύρματη, audio jack, led notification, οθόνη και καλό hifi 32 bit/384khz, αξιοπιστία?????? με πολλά ερωτηματικά ..... αυτά θέλω αλλά πώς να την ξαναεμπιστευτώ..... και έτσι την ψάχνω αλλού...... αν και όσο ψάχνω τόσο μπερδεύομαι...... Έτσι λοιπόν οι επιλογές μου ρεαλιστικά είναι το s9+, το oneplus 6 όχι το 6t και το lg v30 το οποίο λόγω της άσχημης εμπειρίας μου με το Samsung με διώχνει μακριά (bootloop) ..... κατάλαβε με δεν θα αντέξω να χάσω πάλι 4 χρόνων φώτο, βίντεο αρχεία κλπ.......και λογικά θα μου πεις θα πας ξανά στην samsung..... δεν ξέρω και γι'αυτό γίνεται όλη η συζήτηση με το πρώτο να κερδίζει στα σημεία. Είμαι σίγουρος πως παίζει ρόλο και ότι τα δύο κινητά lg oneplus δεν τα έχω πάρει στα χέρια μου και αυτό ίσως θα μπορούσε να μου αλλάξει την εικόνα για αυτά. Κλείνω λοιπόν και ελπίζω να μην κούρασα πως κατευθύνομαι προς το samsung ακούγοντας φίλους που έχουν τα s7, 8,9 πως δεν έχουν προβλήματα πλην της μπαταρίας και ότι δεν θα αντιμετωπίσω ξανά τα ίδια. Ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα προκαταβολικά γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσα πραγματικά.

Iliaskass

Τίποτα. Να σε ενημερώσω ότι σήμερα το G2 δεν ανοίγει. Είναι 3 ώρες τώρα που το κινητό είναι νεκρό.
Και επειδή χρειάζομαι ένα κινητό, θα καταφύγω μάλλον στο one plus γιατί κοιτάω πλέον τις επιδόσεις του κινητού. Ευχόμαι καλές αγορές και σε εσένα!

Username
ipp

Φίλε Thanos,

Ήμουν και εγώ ανάμεσα στα κινητά που αναφέρεις...εκτός των LG φυσικά γιατί μετά από το G3 δεν έχω ακούσει καθόλου καλά λόγια και θεωρώ πως δύσκολα θα συνεχίσει στο κομμάτι των κινητών. Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα στο πρόβλημα σου γιατί δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον ήχο και ειδικά στα ακουστικά..Επέλεξα τελικά το OP αφενός γιατί με είχε κουράσει η Samsung και αφετέρου για να αλλάξω... Η εμπειρία είναι σίγουρα πολύ καλή...μεγάλη σταθερότητα και κανένα ίχνος κολλήματος...επανεκκίνηση έχω κάνει "αναγκαστικά" λόγω των ενημερώσεων. Στα + η βελτίωση της νυχτερινής φωτογραφίας..οχι σίγουρα σε επίπεδα pixel αλλά όλο και πιο κοντά πλέον.

Username
giorgos333

Αν έχεις καλά ακουστικά που να απομονωνουν τον ήχο κ σωστό app, θα μείνεις υπερικανοποιημένος! Μην ξεχνάς ότι εχουν λανσάρει και τα δικά τους ασυρματα ακουστικά με το op6t που μιλανε για ηχο κρυσταλλο..
Πιο καλό απο s8 σιγουρα..

3 Comments

Iliaskass

Καταρχήν ο φίλος μίλησε για το S9+, το οποίο είναι μακράν καλύτερο απο το S8...
Παρ' όλα αυτά, κανένας δεν έχει πλησιάσει την LG στο audio department. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν την έχει φτάσει ούτε στο photo department (wide angle camera!!!)...
Και επίσης, άλλο είναι να υπάρχει headphone jack και άλλο αντάπτορας για να δεχτεί ακουστικά ....! Μη μου μιλάτε τώρα για ασύρματα ακουστικά... Ασύρματα ακουστικά φοράς μόνο για το τρέξιμο. Ένας που θέλει 100% ποιότητα ήχου, δεν καταφεύγει σε τέτοιες επιλογές...
ΑΛΛΑ ! Η one plus είναι μακράν η καλύτερη εταιρεία σε θέματα λογισμικού ! ταχυτήτων! και υποστήριξης!
Και εγώ είμαι σε μεγάλο δίλημμα μεταξύ One Plus και LG..........

Thanos_Dia8

Φίλε giorgos333 σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες....

Thanos_Dia8

Φίλε iliaskass έχεις δίκιο........ Η απουσία του audio Jack παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση του ήχου....... Άρα είναι ένα θέμα........ Ναι....... quad dac δεν έχει κανείς εκτός lg και όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε τα καλύτερα και δεν φεύγουν ως audiophile εύκολα από την συγκεκριμένη εταιρεία...... Το s9+ θα το επέλεγα ως ένα από τα καλύτερα all around κινητα και σε πολύ καλή τιμή τώρα αλλά με περιττές εφαρμογές και με ερωτηματικά για την μελλοντική απόδοση του ..... Η oneplus με γοητεύει με την δυναμική της και με την ποιότητα του λογισμικού της + υποστήριξη αλλά νιώθω ότι εσκεμμένα αφήνουν ψιλοαδεια τα κινητά τους για να παίζουν το παιχνίδι του marketing και της καλύτερης τιμής.... Για αυτά που ζητάω η lg δείχνει να είναι η ιδανική αλλά μετά το bootloop έχασα την εμπιστοσύνη μου στην εταιρία και διστάζω να την επιλέξω...... Επειδή φαίνεται από τις τοποθετήσεις σου πως το κατέχεις, εάν για σένα η LG ήταν μονόδρομος ποιό μοντέλο θα επέλεγες g7 ή v30+, δεν βάζω το v40 γιατί αν και κορυφαίο θα έρθει με τσουχτερή τιμή αρχικά εκτός και αν κάνω και άλλη υπομονή και το πάρω φτηνότερα (καιρό το λέω αυτό και με βλέπω να μην αγοράζω κινητό ποτέ χαχαχαχα) .

Username