Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Fotis_12

Καλησπέρα παιδιά, ποιο κινητό προτείνετε;
onePlus 6T ή samsung galaxy S9+ ;
Επίσης, γνωρίζετε αν μπορώ να παραγγείλω το 6T με τιμολόγιο απο την επίσημη ιστοσελίδα τους;
Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Iliaskass

Μπορείς να το πάρεις με Τιμολόγιο, αν εφόσον το επάγγελμα έχει ενδοκοινοτικές αποκτήσεις και είναι συναφή με το αντικείμενο σου. Αλλά απ' ότι κατάλαβα, εσύ θέλεις το Τιμολόγιο για να επωφεληθείς το άρθρο 39Α. Δε γίνεται όμως. Ας μη τα θέλουμε όλα δικά μας..
Το παίρνεις απο ένα Σκρουτζομάγαζο και θα σου βγει γύρω στα 520 ευρώ με την αποφορολόγηση που επιβάλει η έκδοση Τιμολογίου.
Όσο για την αγορά, εγώ θα έπαιρνα το One plus 6 ή το Τ , αλλά την έκδοση της Maclaren.
Απο Samsung, μόνο ΝΟΤΕ σειρά.

3 Σχόλια

giorgos333

Εννοείται 6Τ! Αν το έχει κάποιος φίλος, πιαστο στο χέρι σου να δεις πως είναι.. Θα μας θυμηθείς όταν το πάρεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κουπόνι για 20€ όπως αυτό. https://www.oneplus.com/gr/invite#VY5KZVUD350BT1P

boltsis

Εγώ έχω ΑΦΜ για ενδοικονοτικες συναλλαγές, μπορώ να το αγοράσω χωρίς ΦΠΑ από το επίσημο site τους? Ποια είναι η διαδικασία αυτή? Πχ στο Amazon το έχω κατοχυρώσει από την αρχή και ότι ψωνίζω από μαγαζί του Amazon έχω απαλλαγή ΦΠΑ.

Iliaskass

Γι' αυτό πρέπει να ρωτήσεις την ίδια την OnePlus. Νομίζω στις τιμές τους δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ της χώρας που γίνεται η εξαγωγή. Το θεωρούν ήδη "ενδοκοινοτικό" είτε είσαι φυσικό πρόσωπο είτε επιτηδευματίας. Αλλά για μεγαλύτερη σιγουριά ρώτησε τους στο live chat. Είναι πολύ εξυπηρετικοί. Ο μόνος λόγος πλέον για να αγοράσεις OnePlus, είναι το άριστο support που έχουν.

Όνομα χρήστη