What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
lioutamarianna

Ειδα στο you tube οτι σε 2 ανθρωπους καηκε. δν ξερω αν ηταν αυτη αλλα δυστυχως ειναι καινουργιες και δεν ξερεις αν ειναι καλες
Θα παρω pc και δν ξερω τι καρτα να βαλω rtx 2070 η gtx 1070ti

παρακαλω απαντηστε

Username

1 Reply

I_SEE_U_BA_BABY_GR

φιλε μου εγω την πηρα τα χριστουγγενα την καρτα και παιζω BATLE V και ολα τα πραγματα ειναι σχεδον παλια που εχω επανω στο pc δλδ 3,5 χρονον τωρα..i5 6600K Asus H170 PRo gaming Hyper x Fury 2x8Gb 2400Mhz ssD samsung 850 evo 250 GB και εναν Western Digital Blue 1ΤΒ και ειχα κουμπωσει την GTX 960 4 GB και την αντικατεστησα με την RTX ΑORUS 2070 και σιγα σιγα ξεκιναω καινουργιο build...Ψυκτρα δεν εχω καθολου επανω στον επεξεργαστη εχω αυτην της INtel που ηταν στο κουτι την μανισια..Αλλα τσεκαρα την καρτα και πιανει 49-50 C στο Game...Δεν εχω καποιο θεμα και ολα τα γραφικα ανεβαινουν επιπεδο με τεραστια διαφορα...Απλα θελεις και οθονη 144hzz για να πας σε αναλυση πανω απο 1920Χ1080...Γιατι αυτη η καρτα αυτο θελει....Οταν την αγορασεις μεσα στο κουτι εχει ενα χαρτι που σου λεει να κανεις εγγραφη στην GIGABYTE και οταν φτιαξεις ACC και ολα αυτα που ζηταει σου δινει 4 χρονια εγγυηση για την καρτα..Αρα καταλαβαινεις οτι και να σου καει που λενε χεστηκες......Αυτα..Ελπιζω να σε βοηθησα...

6 Comments

giannis21aek1998

Ρε αδερφέ να σε ρωτήσω! Εμένα φτάνει μέχρι 75 βαθμούς που παίζω pubg για την εγγύηση στην Aorus δε μου κάνει login λέει λάθος κωδικός ενώ είναι ο κωδικός που μου έχει προτείνει το site εσύ είχες κάποιο πρόβλημα με αυτά? Και οι θερμοκρασίες σου στην κάρτα είναι 50 βαθμοί όμως τα ανεμιστήρια του κουτιού στο ποσό δουλεύουν?

I_SEE_U_BA_BABY_GR

Φίλε μου όταν κάνεις εγγραφή στο site σου ζητάει το SN δλδ σήριαλ ναμπερ και άλλο ένα κωδικό που έχει στο κουτί που αγόρασες την κάρτα ο οποίος είναι τετραψηφιος.. Μετά βγάζεις και την απόδειξη φωτογραφία από την αγορά της κάρτας και την ανεβάζεις στο site της Aorus.. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ελέγχου βλέπουν εκείνοι ότι όλα είναι οκ και σου στέλνουν μήνυμα και σου λένε ότι όλα είναι οκ και έχεις 4 χρόνια εγγύηση...Όσο για τις θερμοκρασίες που Μ είπες θα βγάλω φώτο να σου στείλω αν θες... Το έχω πάει για αναβάθμιση το κουτί και το περιμένω σήμερα απόγευμα να το πάρω. . Ελπίζω να σε βοήθησα

giannis21aek1998

Οχι δε κατάλαβες! Δε μου κάνει καν login στο account που έφτιαξα! Όσο για τις θερμοκρασίες ανέβασα λίγο τα ανεμιστήρια του κουτιού επειδή τα είχα silence και έπεσε 10 βαθμούς η θερμοκρασία οπότε δεν έχω θέμα

I_SEE_U_BA_BABY_GR

Kατι κανεις λαθος φιλε μου..Αποκλειεται να μην σου κανει Login...Ξανα δες το...Και κανε εγγραφη να παρεις την εγγυηση...Ειναι σημαντικο να ξερεις οτι για 4 χρονακια εχεις το κεφαλι σου ησυχο...και αλλο να μην εχεις καθολου και μετα να τρεχεις...Εξαλου ενα Email θελει και ενα κωδικο τι να σου πω...

giannis21aek1998

Οντως δε το επαιρνε με τον κωδικο που εβαζα ουτε με τον κωδικο που μου εδινε και τελικα εκανα συνδεση μεσω fb και μπηκα παλι καλα την πηρα την εγγυηση! Να σαι καλα φιλε καλη συνεχεια

Username