Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
NIKOLAOS_KREOUZIS8942

Θα ταιριάξουν πιστεύετε, με τον Yamaha A-S301 ?? Σε δωμάτιο 25 τμ. αλλά ακρόαση από τα 2-3 μέτρα. Σε ήπια ακούσματα (soft rock, jazz, lounge, ορχηστρική, vangelis). Αναπαραγωγή cd, radio streaming, και σύνδεση με tv, οι πηγές τους. Ευχαριστώ...

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Antoni_Zisopoulos

κι εγω σκέφτομαι στον ακριβώς ιδιο συνδυασμό ηχείων-ενισχυτη...το δωματιο ειναι περιπου 15τμ. θεση ακροασης στα 3 μέτρα...εχω ήδη κι ενα sub yamaha ns sw100... θα ειναι εντάξει;

Όνομα χρήστη
Georgo_Valinhs

Γεια χαρά, είναι μία καλή επιλογή όντως σε σχέση με τα ακούσματά σου, το μόνο που θέλει προσοχή που και ο ίδιος ανακάλυψα γιατί έψαχνα για αυτά είναι ότι πέφτουν πολύ χαμηλά στην ωμική τους αντίσταση (2ohm )στη συχνοτική περιοχή 200 hertz με αποτέλεσμα να μην έχεις καλά και εύκολα τα μπάσα .Τώρα στον δικό σου ενισχυτή δεν φαίνεται να έχεις θέμα γιατί στηρίζει ηχεία μέχρι και 2ohm με 150 watt έξοδο. Εν κατακλείδι για αυτόν τον ενισχυτή φαίνεται να είναι μία καλή επιλογή.

2 Σχόλια

Georgo_Valinhs

Κάτι που ξέχασα να προσθέσω αν μιλάμε για θέση ακρόασης με το τρίγωνο στα 3 μέτρα σου πέφτουν μικρά, αν μιλάμε για 2m είσαι οριακά.

Όνομα χρήστη
GuzziCorsa

Ναι και είναι η καλύτερη τους η οι μουσικές που αναφέρεις, αν προσθέσεις δε κι ενα dac (κάποιο οικονομικό ifi, smsl) θα πάρεις αποτέλεσμα που θα σε πιάσουν τα κλάματα.
Προχώρα άφοβα έστω και ανευ dac πάντως!

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη