Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Jim McDuck

Χαιρετώ τους φίλους κι ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί.
Μόλις πήρα έναν Yamaha CR 200 ραδιοενισχυτή λίγο μικρότερο στα χρόνια(~1977) από εμένα(73')
Power output: 16w + 16w rms into 8Ω
Frequency response: 20Hz to 20kHz
Total harmonic distortion: 0.5%
Speaker load impedance: 4Ω to 16Ω

Τα χρήματα που έχουν μου κάνουν και μου προτάθηκαν σαν πάρα πολύ καλή επιλογή.
Είναι για σαλόνι 35+τμ κι έχω σκοπό πέραν του ραδιοφώνου να συνδέσω στον ραδιοενισχυτή: τηλεόραση/κινητό/υπολογιστή κλπ με τα ανάλογα γκατζετάκια.
Δεν θέλω να κάνω λάθος στα ηχεία.
Μου κάνουν;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

airjim

Τα ηχεία είναι τέλεια,και εγώ τα οδηγώμε ένα παλαιό Denon 1910 και παίζω μουσική από υπολογιστή,σε ενα δωμάτιο 20ΤΜ.Είναι φανταστικά και στις μεσαίες αλλά και στα ψηλά είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να πάρεις.Μην το σκέφτεσαι προχώρησε σε αγορά και δεν θα το μετανιώσεις.Βάζουν κάτω ηχεία με πολλά ευρώ!!!

Όνομα χρήστη
GuzziCorsa

Για τόσα τετραγωνικά πήγαινε σε κάτι καλύτερο

4 Σχόλια

Jim McDuck

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σύντροχε Guzzisti. Θα ήθελα 1-2 προτάσεις με βάση τα δεδομένα/δυνατότητες του παλιού ραδιοενισχυτή που πήρα.Αν γίνεται να μην χρειάζεται και "νεφρό" ακόμα καλύτερα.. Και πάλι ευχαριστώ!

GuzziCorsa
  1. Triangle Borea 02
  2. Pro-Ject Audio Speaker Box 5
  3. Elac Debut 3.0 DB53

και με τα 3 θα ακούς εκπληκτικό ήχο στις χαμηλές εντάσεις, δεν είναι δεδομένο πάντα αυτό κι έχει να κάνει με το matching του ενισχυτή. Έχω τα πρώτα (είναι τα πιο ευαίσθητα) με έναν μικρό NAD 316Bee +R2RDac και παίζουν ονειρεμένα αλλά desktop όχι σαλόνι.
Tα δύο τελευταία με μια μικρή επιφύλαξη γιατί είναι λιγότερο ευαίσθητο απ τα Triangle. Βέβαια με τον ενισχυτή που πήρες ετοιμάσου για άπειρο συμβιβασμό και ελάχιστες απαιτήσεις, κι ΄όχι γιατί είναι vintage αλλά γιατί είναι αυτός που είναι.
Αν αργότερα σκεφτείς να αναβαθμίσεις ενισχυτή, που πρέπει, και σου αρέσει ο vintage ήχος κατευθύνσου προς Kenwood σειρές Κ, ΚΑ. Βέβαια υπάρχουν εναλλακτικές και σε σύγχρονους ενισχυτές με πολύ χαμηλό κόστος 250-350€.
Το Hi Fi γενικά έχει άμεση σχέση με νεφρά κι άλλα ζωτικά όργανα που μπορούν να πουληθούν πάντως να ξέρεις...

Jim McDuck

Grazie tanto amico Guzzisti. Με επανέφερες στην πραγματικότητα μιας και η έντονη επιθυμία για κάτι παλιό δεν συνοδεύτηκε από το ανάλογο ψάξιμο.Να είσαι γερός..

GuzziCorsa

Να είσαι καλά φίλε να φχαριστηθείς τα μηχανήματα, τα ηχεία που σου ανέφερα κάνουν και με άλλους ενισχυτές, διαφορετικά setup. Αν μπορέσεις πήγαινε σε κανα μαγαζί να τα ακούσεις.

Όνομα χρήστη
Ναξαρα

Καλησπέρα Μικρακια φίλε είναι ηχεία γραφείου για surround

4 Σχόλια

Jim McDuck

Νησιώτη φίλε σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.Μου προτάθηκαν και πήρα πακέτο 2 aiwa sx navh 1000,τα οποία όμως είναι για δυνατότερο μηχάνημα και "τελειώνει" από χαμηλά ο ήχος και η καθαρότητά του.Αρχιζει και μπουκωνει μετά το 2.5-3 του volume και δεν θέλω να του κάνω ζημιά. Το ζητούμενο είναι με βάση τις δυνατότητες του Yamaha cr200 να πάρω κάτι συμβατό,όπως έγραψα και στον φίλο Guzzisti παραπάνω. Προτασούλες δέκτες με βάση τα παραπάνω και ευχαριστώ και πάλι!

Ναξαρα

Δαπέδου ευκολοδηγητα κοίτα για να το ευχαριστηθεις!!

Jim McDuck

Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση/βοήθεια! Να είσαι καλά φίλε..

Όνομα χρήστη