What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
SAVVAS_DEMELLOS

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Έχω έναν DENON DRA-800H δικάναλο αγορασμένο πριν 2 χρόνια και 2 ηχεία παλιά της JVC 70w 3 δρόμων (έχουν βγάλει όλα τα πάρτι της εφηβείας μου...ετών 55..εγώ) τι λέτε να πάρω αυτά τα ηχεία ή έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο;
Ο ενισχυτής είναι 2χ150
Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά!!!!

Username

3 Replies

Akalipt0s

Αναλογα το δωματιο που θελεις να τα βαλεις... αν ειναι για το σαλονι καλυτερα να πας σε δαπεδου μεγαλυτερα μιας και εχεις ενισχυτη με αρκετα watt...

1 Comment

SAVVAS_DEMELLOS

Καλή χρονιά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρων.
Τα ηχεία τα προορίζω για το σαλόνι οπότε τι έχεις να προτείνεις;

Username
Ναξαρα

Χρόνια πολλά.Κοιτά για δαπέδου να κάνεις μια αναβάθμιση αυτά είναι γραφείου η για surround

1 Comment

SAVVAS_DEMELLOS

Τα ηχεία τα προορίζω για το σαλόνι απλά ήθελα να αποφύγω αν γίνεται το μεγάλο μέγεθος..

Username
GuzziCorsa

Αν μας πεις προϋπολογισμό και χώρο (π.χ. μέτρα δωματίου) θα είναι πιο ακριβείς οι προτάσεις...

2 Comments

SAVVAS_DEMELLOS

Τα ηχεία τα προορίζω για το σαλόνι το οποίο είναι περίπου 40τμ...τι λές να πάρω;
Μην πάμε σε λύση Focal 2500€....να έχουμε ενα καλό και φτηνό budget..

GuzziCorsa

Είναι πολύ μικρά για τον χώρο σου, δεν θα έχει σώμα ο ήχος, φτωχά μπάσα και δεν θα "γεμίσει" ο χώρος σε καμία περίπτωση, για ποιότητα δεν το συζητάμε. Εϊναι ηχεία ή για δορυφόροι σε ένα home cinema ή για stereo hi fi σε ένα γραφείο (desktop nearfield).
Θα είναι σωστότερο να πας στην επόμενη κατηγορία μεγέθους και να κοιτάξεις εκεί τις επιλογές σου, όπως Triangle Borea BR04, Klipsch RP-500M II, ELAC Debut 3.0 B6.3, Dali Oberon 3 τα οποία θα δεις πόσο ωραία ταιριάζουν με τον ενισχυτή σου και πόσο σωστά ακούγεται η μουσική στο χώρο σου. Και δεν κάνει κάνενα από αυτά 2.500€, άσε που για Focal θέλεις καλύτερο ενισχυτή.

Username