Έκανα το λάθος... να αγοράσω την συγκεκριμένη κάμερα με βλέψεις να δημιουργώ βίντεο για YouTube. Η χαμηλή της τιμή με παρέσυρε με αποτέλεσμα να μη δω ότι δεν δέχεται μικρόφωνο και το φοκους της δεν βολεύει καθόλου. Υπάρχει λέτε τρόπος να φτιαχνω αξιοπρεπή βίντεο με τη συγκεκριμένη καμερα (οχι vlogs αλλά κυρίως ομιλιας) ή θα χρειαστεί να τη πουλήσω;;
3 Comments
Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου! Μηπως θα μπορούσες να μου πεις ποιο μικρόφωνο αγόρασες έτσι ώστε να το τσεκαρω ; Ευχαριστώ και πάλι !!
Να συμπληρώσω στο σχόλιο του @emmemrnk ότι για external monitor μπορεις να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου συνδεμένο με την κάμερα με otg usb καλώδιο και κατεβάζοντας την εφαρμογή qdslrdashboard, κοστίζει περιπου 10 ευρώ αλλά τα αξίζει. Επειδή δεν ειμαι σίγουρος αν είναι συμβατή η εφαρμογή με την συγκεκριμένη φωτογραφική μπορείς να την δοκιμασεις στο pc που ειναι εντελώς δωρεάν. Επίσης αν χρησιμοποιείς την κάμερα σε τρίποδο, για το focus μπορείς να επενδύσεις αργότερα σε ενα follow focus mechanism είτε ηλεκτρονικό είτε μηχανικό.
Εγώ που έχω κονσόλα βίντεο και ο ήχος παει εκεί κατευθείαν ή σε κονσόλα ήχος θα είμαι οκ με αυτήν την κάμερα; Έχει clean hdmi έξοδο ή φαίνεται το μενού;