What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
emmamrnk

Έκανα το λάθος... να αγοράσω την συγκεκριμένη κάμερα με βλέψεις να δημιουργώ βίντεο για YouTube. Η χαμηλή της τιμή με παρέσυρε με αποτέλεσμα να μη δω ότι δεν δέχεται μικρόφωνο και το φοκους της δεν βολεύει καθόλου. Υπάρχει λέτε τρόπος να φτιαχνω αξιοπρεπή βίντεο με τη συγκεκριμένη καμερα (οχι vlogs αλλά κυρίως ομιλιας) ή θα χρειαστεί να τη πουλήσω;;

Username

1 Reply

Giorgos_Stagkos

Σιγουρα δεν χρειαζεται να την πουλησεις, απλα η ζωη σου θα γινει λιγο πιο δυσκολη μεχρι να την μαθεις. Επειδη κι εγω ειμαι στην ιδια ακριβως περιπτωση (βιντεο στο youtube) μπορω να πω τι εκανα. Οσο αφορα το φοκους ποτε, μα ποτε, στο αυτοματο, το χανει παντα. Μονο manual, οποτε θα χρειαστει λιγη δουλιτσα παραπανω μεχρι να μαθεις να το χειριζεσαι ακριβως. Οσο αφορα το μικροφωνο, προσωπικα χτησιμοποιω το κινητο τηλεφωνο και σε αυτο συνδεω το μικροφωνο με 3,5mm jack για την καταγραφη ηχου και μετα τα ενωνω στο edit. Για την οθονη που δεν περιστρεφεται δοκιμασε ειτε να τραβαξεις μερικες φωτο πριν στησεις το πλανο σου, απο την θεση που θα καθεται η καμερα για να δεις αν ειναι ολα οπως πρεπει (καδρο, φοκους κλπ) ή μπορεις να την συνδεσεις σε εξωτερικο μονιτορ η οποιαδηποτε συσκευη πχ οθονη τηλεοραση κλπ με hdmi, αλλα δεν βολευει πολυ το τελευταιο.

3 Comments

emmamrnk

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου! Μηπως θα μπορούσες να μου πεις ποιο μικρόφωνο αγόρασες έτσι ώστε να το τσεκαρω ; Ευχαριστώ και πάλι !!

billy_the_kid

Να συμπληρώσω στο σχόλιο του @emmemrnk ότι για external monitor μπορεις να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου συνδεμένο με την κάμερα με otg usb καλώδιο και κατεβάζοντας την εφαρμογή qdslrdashboard, κοστίζει περιπου 10 ευρώ αλλά τα αξίζει. Επειδή δεν ειμαι σίγουρος αν είναι συμβατή η εφαρμογή με την συγκεκριμένη φωτογραφική μπορείς να την δοκιμασεις στο pc που ειναι εντελώς δωρεάν. Επίσης αν χρησιμοποιείς την κάμερα σε τρίποδο, για το focus μπορείς να επενδύσεις αργότερα σε ενα follow focus mechanism είτε ηλεκτρονικό είτε μηχανικό.

Giannis_Tsioubris

Εγώ που έχω κονσόλα βίντεο και ο ήχος παει εκεί κατευθείαν ή σε κονσόλα ήχος θα είμαι οκ με αυτήν την κάμερα; Έχει clean hdmi έξοδο ή φαίνεται το μενού;

Username