Την θέλω για βίντεο, yt και τίμιες φωτογραφίες. Αξίζει? Αν όχι, ποια άλλη dslr αξίζει ή μηπως να στραφω σε κατι αλλο πχ gopro?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Την θέλω για βίντεο, yt και τίμιες φωτογραφίες. Αξίζει? Αν όχι, ποια άλλη dslr αξίζει ή μηπως να στραφω σε κατι αλλο πχ gopro?
2 Απαντήσεις
Κοίτα θα σου πρότεινα αν την θες για video που τραβάς τον εαυτό σου καλύτερα πάνε στην canon 800d έχει h264 60fps 1080p και περιστρεφόμενη οθόνη αλλά είναι πιο ακριβή. Επίσης η nikon που κοιτάς δεν δέχεται εξωτερικό μικρόφωνο που αν την θες για video πίστεψε με θα το χρειαστείς! Κατά την γνώμη μου η 800d έχει ότι χρειάζεσαι τώρα αποφασίζεις και πράττεις.
Ανάλογα τι είδους βίντεο. Επειδή κι εγώ την χρησιμοποιώ για youtube, αν θέλεις να τραβας τον εαυτό σου θα δυσκολέψει αρκετά το γεγονός ότι δεν έχει περιστρεφομενη οθόνη. Επίσης δεν δέχεται εξωτερικό μικρόφωνο 3.5mm, οπότε θα πρέπει να καταγραφείς η από το μικρόφωνο της μηχανής, το οποίο δε ειναι και ότι καλύτερο ή από μια ξεχωριστή συσκευή και μετά να ενωθούν στο editing. Στις φωτογραφίες πάντως είναι πολύ καλή περίπτωση, αλλά για βίντεο δεν θα την πρότεινα.