Έχετε δίκιο ξέχασα να αναφέρω, ναι με ενδιαφέρει η υπηρεσίες Google, και νομίζω η amoled οθόνη μου ταιριάζει καλύτερα, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κ τν χρόνο σας
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έχετε δίκιο ξέχασα να αναφέρω, ναι με ενδιαφέρει η υπηρεσίες Google, και νομίζω η amoled οθόνη μου ταιριάζει καλύτερα, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κ τν χρόνο σας
1 Απάντηση
Να πας απο mate 20 pro se mi10t pro? Μπααα
Χανεις σε οθόνη και σε καμερα... Μπαταρια ιδια πραγματα... Λιγο πιο καλη τ xiaomi λογικα. Επεξεργαστη τ xiaomi αλλα δν θα καταλαβεις διαφορα σ καθημερινη χρηση.. Μονο αμα τ πιεις τ αιμα με καποιο τροπο.. Δν μπορω ν σκεφτω με τι. Οποτε... Μπαα... Σε mi10 t pro οχι θα σ ελεγα προσωπικά. Θα σ ελεγα p30 pro αλλα εχεις τ mate οποτε δν θα δεις μεγαλες διαφορες.. Λιγο καλύτερη καμερα και μπαταρια τ p30 pro. Οποτε θα σ λεγα τσεκαρε oneplus 8 pro η xiaomi mi10 pro.. Που κ παλι παιζει ν χασεις λιιιγο σ νυχτερινες ληψεις και σε μπαταρια(αν παρεις το oneplus).. Αλλα ειναι φρεσκες συσκευες.. Και υπερεχουν αλλου... Οθόνη.. Ηχο... Επεξεργαστη.. Μπαταρια τ xiaomi.
4 Σχόλια
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, και τις προτάσεις μάλλον θα περιμένω λίγο, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό που συμβαίνει με τις καινούργιες σειρές huawei p 40 pro mate 30 pro κτλ Google εννοώ, ευχαριστώ και πάλι
Μπα... Δν πιστευω.. Θα ταν τεραστια κωλοτουμπα απο τ μια στιγμη στη αλλη εκει π κατηγορουν γ κατασκοπια να τους ξαναφησουν να χουν google servives. Σε μερικα χρονια ισως. Προσωπικα θα σ λεγα να τ ψαξεις λιγο τ θεμα με το πως ειναι χωρις τα services... Ειναι αναλογα τη χρηση π κανεις.. Με την χρηση π κανω εγω π ειναι social browsing μουσικη φωτογραφιες... Δν υπαρχει ΚΑΜΙΑ διαφορα με το να εχω gms η οχι. Στο λεω γτ το χω ψαξει... Εχω p30 pro και κοιταζα μηπως παω σε p40 pro και τελικα πηρε ο αδερφος μ το p40 οποτε τ χω ψαξει τ θεμα στα παντα σε σχεση με τους τομείς π σ προανεφερα και ειναι ολα.. Το ιδιο... Σαν να εχεις gms. Τωρα αν κανεις αλλη χρηση πασο. Αλλα με την συγκεκριμενη χρηση... Παρε ενα p40 pro και θα σαι άρχοντας.
Τι προτείνεις όσο αφορά το note 10 plus,???
Παλι δν θα δεις κ καμια μεγαλη διαφορα.. Ιδια πραγματα πανω κατω απλα με ενα χρονο διαφορα. Δεν νομιζω να αξιζει να κανεις τετοια μεταβαση.... Σιγουρα καλυτερο το note σαν συνολο αλλα οχι σε ολους τους τομεις. Αν θες απλα να αλλαξεις συσκευη γιατι βαρεθηκες to mate και εχεις τ budget... Παρτο. Αλλα δεν θα δεις ιδιαίτερη διαφορά στην εμπειρια χρήσης. Καλυτερα πηγαινε σε φετινη ναυαρχιδα. Αν αγοραζεις απο εξωτερικο π εχουν χαμηλοτερη τιμη τσεκαρε το oppo find x2 pro και το oneplus 8 pro.. Σε ενα απ τα δυο θα πηγαινα εγω αν ηθελα να αλλαξω τ p30 pro τωρα... Με εμφαση στο oppo.... Κινηταρα.