Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Katerina_T2179

Έχω πάρει πρόσφατα το κινητό και κατάλαβα ότι δεν είναι αδιάβροχο το είχα στο χέρι και ήρθε ένα κύμα μικρό και βραχηκε λίγο και από τότε δεν λειτουργεί ο ήχος και η κάμερα του τι μου προτείνετε αλλά λένε ψέματα για το ότι είναι αδιάβροχο ούτε δευτερόλεπτο δεν ήταν το μικρό κύμα και κατευθείαν το σκούπισα αλλά η συσκευή ανέβαζε θερμοκρασία παρόλο που το είχα κλείσει δεν ξέρω γιατί και δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει ξανά όπως πριν πλέον δεν ανοίγει η κάμερα

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

masimplo

Το κινητό είναι αδιάβροχο, το δικό μου το πλένω κάτω από τρεχούμενο νερό βρύσης συχνά πυκνά. Αν το πήρες μεταχειρισμένο, πιθανότατα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να το είχε ανοίξει, με αποτέλεσμα να χαλάσει την αδιαβροχοποίηση του. Καλό θα ήταν να το πας σε ένα service center να σου πουν τι έγινε.

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
pstratakos

Το κινητό είναι αδιάβροχο, δε γίνεται με μερικές σταγόνες να συνέβη αυτό που περιγράφεις. Αν το πήρες μεταχειρισμένο, δε γνωρίζεις τι είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Αν είναι εντός εγγύησης, απευθύνεσαι στη Huawei ή στο κατάστημα από το οποίο το αγορασες.

1 Σχόλιο

allo.eides

Προσωπικά, από τον δεύτερο μήνα που το πήρα, μου έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη. Οπότε ποτέ δεν τόλμησα να δω αν είναι όντως αδιάβροχο. Πάντως, έχει φάει πολλή βροχή και δεν έχει πάθει τίποτα 2,5 χρόνια που το έχω τώρα.

Όνομα χρήστη