Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mariakoidaki

Βρωμαει !!! Βρωμάει πραγματικά. Μετα από τρία 24ωρα λειτουργίας δέν έχει σταματήσει να βρωμάει ! Σέ χώρο όπου κανείς δέν καπνίζει, κανείς δέν τηγανίζει, πού αερίζεται καί καθαρίζεται όπως ένα κλασσικο καθαρό ελληνικό σπίτι. Χωρίς καινούργια έπιπλα καί μελαμίνες. Βρωμάει κάτι μεταξύ ξυνίλας καί αμμωνίας πού σέ πιάνει στόν λαιμό. Επίσης είναι γιά 80 τμ2, τόν έχω σε 50 τμ2 καί μετα από τρία 24ωρα δέν κατεβαίνει κάτω από 65% υγρασία.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

dimitrisrocket

mariakoid Μετά από χρήση σχεδόν 11 μηνών ,τα συμπεράσματα είναι πως :
Όντως έχει μία μικρή μυρουδιά.Στην αρχή είναι περισσότερη ,στην πορεία λιγοστεύει και τη συνηθίζεις.Προέρχεται από το ζεόλιθο και από το σύστημα λειτουργίας.Δεν δίνω σημασία σε αυτό.
Κάνει λίγο θόρυβο ,μόλις αντιληπτό.Κινητήρα έχει.Δεν είναι Rolls Royce.
Είναι σούπερ μηχάνημα ,κομψό,λειτουργικό,χαριτωμένο.Το υγρόμετρό του είναι τόσο ακριβές ,που αν περάσεις από δίπλα του με βρεγμένα χέρια, δείχνει την αύξηση υγρασίας στην ατμόσφαιρα. Πολύ αποτελεσματικό.Αδειάζω το δοχείο ,κάθε μία ημέρα και κάτι ....Η υγρασία πέφτει,τη βλέπεις ,όλα είναι απλά και εντυπωσιακά.
Προσοχή!Κυκλοφορούν και κάποια με πρόβλημα λειτουργίας.Αυτό φαίνεται εξ αρχής,συνήθως.Στο αντικαθιστούν.
Έχω γράψει και άλλα σχόλια,μαζί με σχόλια άλλων ,τα οποία μπορείτε να τα διαβάσετε,παρακάτω.

Όνομα χρήστη