Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
makis_XENIOS

ψάχνοντας για αποδοτικό μηχάνημα με ζεόλιθο είδα τα μοντέλα της delonghi, αυτό που παρατήρησα είναι ότι η εταιρία έχει δώσει στην Ελλάδα ψευδής αποδόσεις στο μοντέλο Delonghi DNS65 και DNS80 η απόδοση για το πρώτο δεν είναι 16 λίτρα ανά ημέρα αλλά 6 λίτρα ανά ημέρα και για το δεύτερο δεν είναι 20 λίτρα ανά ημέρα αλλά 7,5 λίτρα ανά ημέρα όπως αναγράφουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά στα ίδια μοντέλα στην υπόλοιπη Ευρώπη Μοντέλο DNS 65 https://www.delonghi.com/en-int/products/comfort/air-treatment/dehumidifiers/tasciugo-ariadry-light-dns65-0148112605
Μοντέλο DNS 80https://www.delonghi.com/en-int/products/comfort/air-treatment/dehumidifiers/tasciugo-ariadry-light-dns80-0148116601

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

dimitrisrocket

Πιστεύω έχετε δίκιο,σχετικά με τον αριθμό των λίτρων ,συλλογής νερού -υγρασίας .
Εγώ δουλεύοντας το μηχάνημα (το DNS 80) στην ένδειξη <<μία σταγόνα>> (χαμηλή λειτουργία),συλλέγει 2,8 λίτρα νερού δηλαδή ένα πλήρες δοχείο (σταματάει η λειτουργία δηλαδή,για να το αδειάσω),σε περίπου 12-16 ώρες ,σε ένα σπίτι ,που στη χειμερινή περίοδο,είχε 70% εσωτερική υγρασία και άνω και πηγαίνει στην υγρασία στο 50%,οπότε το κλείνω.
Τα πολλά λίτρα δεν έχουν σχέση με την απόδοση.(20,16,10,8 λίτρα κλπ.).Το θέμα είναι να ρίχνει την υγρασία,σωστά,γρήγορα αποτελεσματικά.Εάν όντως έκανε συλλογή υγρασίας 16 ή 20 λίτρων την ημέρα ,με δεδομένο τα 2,8 λίτρα της χωρητικότητας του δοχείου,θα έπρεπε να το αδειάζεις κάθε 2 ή 3 ώρες και το βράδυ να μην κοιμάσαι καθόλου.Να μην κάνεις άλλη δουλειά,παρά να ασχολείσαι σαν βλάκας με το μηχάνημα ,όλη μέρα.
Τα πολλά λίτρα είναι στην ουσία αντιδιαφήμιση του προ'ι'όντος,εκτός αν είχε δοχείο 10-20 λίτρων ή έχεις το μηχάνημα με σωληνάκι εξωτερικής ροής και τρέχα γύρευε παροχές αποχέτευσης κλπ. μέσα σε ένα δωμάτιο ,σε ένα σαλόνι κλπ..

Όνομα χρήστη