What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Tasoula_X

Καλησπερα παιδια!!! θελω την βοηθεια σας.... Το ξερω οτι σε καποιους θα φανει παραξενο αλλα παντα ημουν κατοχος κινητου Sony παρολο που δεν με ειχαν αφησει γενικα ευχαριστημενη και ανα 1,5-2 χρονια το κινητο "πεθαινε" και το αλλαζα... Τα τελευταια 5 χρονια λοιπον ειμαι κατοχος του Sony Xperia Z2 και με εχει βγαλει ασπροπροσωπη!!!! Το μονο κακο που ηταν αναμενομενο μετα απο τοσα χρονια ειναι οτι η μπαταρια του πλεον δεν κραταει μετα απο 2 ωρες χρηση και οτι δεν υπηρχε εξ αρχης flash στην selfie. Επειδη εχω διαβασει παρα πολλες και διαφορετικες κριτικες θα ηθελα να με βοηθησετε αναμεσα σε Samsung Galaxy A9 και Samsung Galaxy A70. Ευχαριστω πολυ!!!!

Username

1 Reply

stelios.tagaras

Εύκολα το Α70 διότι πέρα απ' το ότι είναι πιό καινούργιο έχει ΚΑΙ πολύ καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία. Για τις κάμερες δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως το Α70 αποδίδει καλύτερα και εκεί!

2 Comments

Tasoula_X

Για την camera ανησυχω λιγο γιατι διαβαζω διαφορα σχολια αλλά λενε οτι μετα τις αναβαθμισεις ειναι κομπλε... Ευχαριστω πολυ!!!

stelios.tagaras

'Εχει τίμιες κάμερες για τα λεφτά του το α70 από ότι έχω δει, απλά δεν έχω δει συγκριτικό με το α9 να σου πω με σίγουρια πιό είναι καλύτερο αλλά πιστευώ πανώ κάτω στα ίδια επίπεδα θα βρίσκονται!

Username