What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
demerp

Όταν προσπαθω να ανεβάσω την θερμοκρασία, αντί οι βαθμοί να ανεβαίνουν ενώ πατάω το + κουμπί, κατεβαίνουν!! Δηλαδή πατάω συν και και κατεβαίνει ή ένδειξη αντί να ανεβαίνει!!! Νοβο θερμοπομπούς με το κουμπάκι τους έχω για χρόνια και δουλεύαν άψογα! Αυτός με τις πολλές ρυθμίσεις είναι δύσκολο να ρυθμιστεί. Επίσης οι οδηγίες είναι το λιγότερο ανύπαρκτες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια.

Username

1 Reply

Mister Lego

Έχω πάθει το ίδιο σε πρίζα που τελικά αποδείχτηκε πως δεν είχε σωστή γείωση. Καλό είναι να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία (service) να σου πούνε την άποψη τους.
Φτιάχνει (συνήθως προσωρινά) αφαιρώντας το control unit από τον πομπό για λίγα δευτερόλεπτα (εκτός πρίζας φυσικά).

Προσωπικά τις οδηγίες τις βρίσκω απόλυτα περιεκτικές και εύκολες. Δεν είχε το χαρτί μαζί που τα έχει όλα συγκεντρωμένα;

1 Comment

demerp

Ευχαριστώ πολύ για την πολύ χρήσιμη απάντηση και για το χρόνο σας. Τους θερμοπομπούς αυτούς με τον μηχανικό διακόπτη τους χρησιμοποιώ πολλά χρόνια για την κύρια θέρμανση του σπιτιού. Αυτός εδώ με τον ηλεκτρονικό διακόπτη μου έδωσε αυτά τα δύο προβλήματα αλλά ευελπιστώ να τα λύσουμε με τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία. Οι οδηγίες είναι σε πολλές γλώσσες και δύσκολο να διαβαστούν.

Username