Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
Mister Lego

Όχι! Δεν θα τηρείται η αρχή λειτουργίας του (είσοδος κρύου αέρα από κάτω-> πέρασμα από τις θερμές επιφάνειες -> έξοδος από πάνω). Έχει μάλιστα και διακόπτη προστασίας όταν πλαγιάσει αρκετά, και σταματάει, για να προστατευτεί σε περίπτωση πτώσης.

7 Σχόλια

ΠαυλίναΤσ

Οκ. Εχω ακόμα μια ερώτηση. Είναι φυσιολογική η μυρωδιά καμένου πλαστικού κατά τις πρώτες χρήσεις; μυρίζει πολύ έντονα και τον έχω σε παιδικό δωμάτιο. Μήπως κάτι δεν πάει καλά;

Mister Lego

Πλαστικό δεν μου έχει μυρίσει ποτέ. Ακόμη κι όταν ήταν καινούργιοι δεν μύρισαν καθόλου. Τους έχεις ελεύθερους από πάνω κι από κάτω για να κυκλοφορεί ο αέρας; Τους πήρες από επίσημη εισαγωγή και σοβαρό κατάστημα; Μίλησε μαζί τους αύριο σε παρακαλώ. Δεν το βλέπω λογικό.

ΠαυλίναΤσ

Τον πήρα από τον επίσημο αντιπρόσωπο. Μύρισε μονάχα την πρώτη φορά και ίσως ήταν το καλώδιο. Το απομάκρυνα και από τότε δεν μύρισε ξανά.

Mister Lego

Μια χαρά είσαι τότε! Πάρε κι ένα φτηνό μετρητή υγρασίας να δεις αν οι χώροι σας είναι από 50-55% υγρασία. Αν τακτικά και σταθερά είναι πάνω από αυτό οποιαδήποτε θέρμανση είναι λιγότερο αποτελεσματική και χρειάζεται παράλληλη αφύγρανση (με αφυγραντήρα).

ΠαυλίναΤσ

Προέκυψε και άλλη απορία. Όταν τον βγάζουμε από την πρίζα πρέπει μετά να ρυθμίσουμε από την αρχή ημέρα, ώρα και στην συνέχεια προγράμματα;

Επίσης, εγώ που θέλω να έχω μια σταθερή θερμοκρασία στο δωμάτιο της κόρης μου στους 22 βαθμούς τι να επιλέξω;

Mister Lego

Λοιπόν, όντως χάνει ημερομηνία και ώρα όταν βγει από την πρίζα για παραπάνω από λίγα λεπτά. Θερμοκρασίες και προγράμματα δεν χάνονται ευτυχώς.

Για σταθερά στους 22 αυτό που θα κάνεις είναι να βάλεις οποιοδήποτε πρόγραμμα αλλά θα ρυθμίσεις και τα δυο mode, ήλιο και φεγγάρι στην ίδια θερμοκρασία, δηλαδή 22. Έτσι το πρόγραμμα γίνεται αδιάφορο πια μια που ότι εναλλαγές και να κάνει ο πομπός μεταξύ των δυο mode θα είναι πάντα στους 22.

Όνομα χρήστη