Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
georgehint

Καλησπερα!Καλυτερος ειναι Ο RYZEN 9 3900X η Ο i9-9900K κυριος για Gaming???

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

sedzinfo

Αυτο εξαρταται και για τι παιχνιδι συγκεκριμενα μιλας. Διαφορετικα παιχνιδια χρησιμοποιουν διαφορετικα ποσοστα instructions. Αλλα ακομα και τοτε, οι διαφορες θα ειναι αμελητεες. Να σου δωσει 5 η 10 FPS στην καλυτερη ενας επεξεργαστης, δεν κανει τη διαφορα κατα την αποψη μου. Θα σου προτεινα να βρεις τα παιχνιδια που ενδιαφερεσαι και να ψαξεις benchmarks για τα τα συγκεκριμενα παιχνιδια στο διαδικτυο. Αναλογα με το instruction στο οποιο βασιζεται καθε μηχανη 3D αναπτυξης λογισμικου, και το implementation, υποψιαζομαι οτι για μερικα παιχνιδια ο ενας θα ειναι καλυτερος και για καποια αλλα ο αλλος. Δηλαδη τρεχα γυρευε. Συνεπως αντι να χανεις το χρονο σου με αυτες τις λεπτομερειες αγορασε απλα μια ακριβη καρτα γραφικων να κανεις τη δουλεια σου. Αν ομως τον υπολογιστη θες να τον χρησιμοποιεις για πραγματα που χρειαζονται πολυ multitasking και παραλληλη επεξεργασια προτιμησε ryzen. Βεβαια να ξερεις οτι η παραλληλη επεξεργασια θελει και την αντιστοιχη RAM. Εγω προσωπικα εχω τον i9-9900K. Αν τον αγορασεις φροντισε να τον βαλεις σε μια καλη μητρικη με πολλα DRM και να του βαλεις υδροψυξη γιατι η θερμοκρασια που μου σηκωνει παει στους 90 βαθμος αμα βαζω ολους τους πυρηνες τερμα. Τα DRM της μητρικης μου ειναι 7 η 8 αν θυμαμαι καλα. Αν δωσεις πανω απο 150 ευρω, θα καταφερεις να παρεις καλυτερη μητρικη απο εμενα.

Όνομα χρήστη