What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Στελιος Σαμαράς

Έχω αποφασίσει να φτιάξω έναν υπολογιστή και δεν ξέρω ποιον επεξεργαστή να προτιμήσω τον i9 9900k ή τον Ryzen 9 3900x. Έχω διαβάσει πολλά reviews και άρθρα σε σχέση με την επιλογή ανάμεσα σε αυτούς τους δύο επεξεργαστές, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα. Τον υπολογιστή που θα φτιάξω θα τον χρησιμοποιώ και για βαρύ gaming και για video editing και photoshop. Εάν έχετε καμία ιδέα μπορείτε να την προτείνετε. Επίσης, να πω ότι όποιον από τους δυο αυτούς επεξεργαστές πάρω θα τον συνδυάσω με Nvidia rtx 2080 ti.

Username

1 Reply

Rhamnusia

9900κ απλά δεν μπορείς να κάνεις άλλη αναβάθμιση σε νέα γενιά. Δες στα σενάρια χρήσης ποιος επεξεργαστής σε συμφέρει καλύτερα σε review tomshardware, guru3d, gamers nexus

3 Comments

Στελιος Σαμαράς

Τα έχω δει και πιστεύω ότι όντως ο i9 9900k είναι καλή επιλογή μιας και με ενδιαφέρει κυρίως το gaming. Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!

John Parker

i9 9900K η KF, ούτε μη το σκέφτεσαι, πολλοί Ryzen 3900X είναι προβληματικοί, δεν τα πάνε καλά με τα περισσότερα bios και ανεβάζουν το voltage τους χωρίς λόγο στα 1,5, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει ο υπολογιστής.

Αlexander

John Parker, σε ποιό όνειρο είδες οτι οι AMD έχουν τέτοια προβλήματα?

Username