What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
spidoul

πηρα προσφατα μια msi 2070 super και εχω προβλημα με τον επεξεργαστει η καρτα μου ποτε δεν παει πανω απο 60-70% ενω ο επεξεργαστης βαραει 92% με 100% με αποτελεσμα να κολαω αρκετα γνωριζει κανεις τι φταει?μηπως η καρτα καταπινει τον επεγεργαστη και πρεπει να παω σε ποιο μεγαλο?

Username

2 Replies

tommyllead

Λίγο αργά αλλά ναι, η κάρτα γραφικών είναι πολύ δυνατότερη από τον επεξεργαστή με αποτέλεσμα ο επεξεργαστής να μη στέλνει όσα δεδομένα μπορεί να πάρει η κάρτα γραφικών. Αν πας σε ένα i7 ή i9 θα λυθεί αυτό το θέμα.

Username
I_SEE_U_BA_BABY_GR

Τι ψυκτρα εχεις ? Την κοιταξες πριν γραψεις εδω... Ο επεξεργαστης γιατι να εχει θεμα ? Πρωτα κοιτα τα αλλα και στο τελος τον επεξεγραστη..Ξεκινα απο εκει...

2 Comments

spidoul

δεν εχω θεματα με θερμοκρασιες ολα ειναι φυσιολογικα κατι αλλο παιζει δωσε καμια λυση πλζ παιζω σε 1080p ανοιχτο fb discord και pubg και με κλειστο stream στο twich και με ανοιχτο ο επεξεργαστης δουλευει ψηλα με ανοιχτο ασε βαραει 98 99 100%

PrimusSpectrum

Πρέπει να παραθέσεις περισσότερες πληροφορίες. Τι προγράμματα τρέχεις? Σε τι ανάλυση? Κανείς βαρυ multitasking μήπως? Ασχολείσαι με streaming? Επίσης οι επεξεργαστές της Intel ειναι λογικό να δουλεύουν περισσότερο στο gaming, γιατι έχουν λιγότερα νήματα απο τους ryzen και οι πυρήνες δουλεύουν συχνά στο φουλ

Username