What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Παυλος Μελας

πανάκριβος ο intel χωρίς λόγο, άσε που και τα motherboard είναι πιο ακριβά για τον intel!
ryzen 5 3600 και ξερό ψωμί!

Username

1 Reply

I_SEE_U_BA_BABY_GR

Φιλε αλλιως δουλευουν οι πυρηνες των ΙΝΤΕL και αλλιως τον AMD
Ρωτα τεχνικους να σου πουν..Δεν ειναι τυχαια πιο ακριβοι....Ουτε το ονομα πληρωνεις..
Θα σου πω μονο 2 πραγματα..1 ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 2 ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ...!!! Κρατα το αυτο που σου λεω... ;) Καλυτερα να μαζεψεις λεφτα και να πας σε INTEL παρα σε AMD...Ακου που σου λεω,,Στο μελλον θα το καταλαβεις και ο ιδιος... Αυτα.

3 Comments

Παυλος Μελας

http://hwbench.com/cpus/amd-ryzen-5-3600-vs-intel-core-i5-9600k

ο 9600κ χρειαζεται παραπανω ρευμα για να σε δωσει 20 fps max παραπανω AMA εχεις μια 2080ti και αμα τον εχεις κλοκαρει στα 5+ghz.

επισης κοστιζει παραπανω 100 ευρω cpu motherboard απο το αντιστoιχο σετακι της amd

αμα βαλουμε στο κοστος και μια καλη υδροψυξη για να κλοκαρεις τον 9600k στα 5+ghz για να παρεις αυτα τα 20 fps που λεγαμε τοτε βαλε αλλα 100+ ευρω. (ετσι και αλλιως πρεπει να παρεις ψυκτρα γιατι δεν εχει στοκ!)

Δλδ παμε στα 200+ ευρω παραπανω απο το αντιστοιχο σετακι της amd.

https://www.youtube.com/watch?v=FOZH9vXajnk

Overclocked o 9600k για να μην τον αδικουμε.. αλλιως ειναι σχεδον το ιδιο με 3600 ιδιως αμα βαλουμε και μια νορμαλ καρτα γραφικων οχι μια 2080ti τοτε η διαφορα ειναι 5 fps και αμα. Τωρα αμα σκεφτουμε οτι τα μελλοντικα παιχνιδια θα αξιοποιησουν καλυτερα το multithreading τοτε πλεον μιλαμε ξεκαθαρα οτι ο 9600κ θα μενει πισω ακομη και overclocked...

Οποτε φιλε καλυτερα να ριξω τα 200 αυτα ευρω στην καρτα γραφικων παρα να τα ριξω στο πως δουλευουν οι πυρηνες των ιντελ με τεχνολογια του 2015...
Ετσι και στα παιχνιδια θα ειμαι καλυτερος αλλα και στο multitasking...θα ειμαι καλυμμενος για μελλοντικα παιχνιδια και θα καιω λιγοτερο ρευμα...

gkoygioym45

Φίλε μου I_SEE_U_BA_BABY_GR Κάθεσαι να εξηγήσεις στο κάθε Τζένεραλ ζόμπι για αρχιτεκτονική του κάθε πυρήνα το παλικαράκι ενημερώνεται από το YouTube λες και το YouTube είναι καμιά σχολή!... Πρώτα είχαμε τους αστοιχείωτους και τους αμόρφωτους στα καφενεία να ενημερώνονται από τον Τάκη μπεκροκανατάκη και σήμερα έχουμε τον Σάκη YouTub-ακή χαχαχα... Να του πω ότι ότι είμαι τεχνικός υπολογιστών από το 98 έχω δει κάθε σειρά Intel και η AMD επεξεργαστών και έχω συγκρίνει Εκατοντάδες υπολογιστές στην πράξη και όχι από benchmark και YouTube. Να του πω για σταθερότητα και απόδοση ενός συστήματος; εδώ καλά καλά μπερδεύει τα ρεύματα με τα FPS ... Τέσπα χαμένος χρόνος άστο να πάει να πάρει οτι τον έχουνε πείσει ότι θέλει και χρειάζεται... ένα ακόμα καταναλωτάκι και να το εξηγούσες δεν θα καταλάβαινε ...

I_SEE_U_BA_BABY_GR

Σωστα φιλε μου...Μια παροιμια λεει..Στου κουφου την πορτα οσο θελεις ΒΡΟΝΤΑ....Τα ειπες ολα.. ;)

Username