What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Babis_Glykiotis

στο θεμα βαρομετρικου δοκιμαστε να αλλαξετε τo inHg/mmHg σε mb/hPa ... τωρα δεν το εχω ακομα για να ξερω αν μετραει απολυτη ή σχετικη πιεση (στην απολυτη παλι ειναι πολυ πιο χαμηλη η ενδειξη γιατι ετσι μετραει την περιοχη) αλλα ενα αλλο που εχω και αλλαζει το βαρομετρικο χειροκινητα, με την πρωτη καταιγιδα ή δυνατο αερα εδω πανω σε βουνο χανει με το τοπικο αεροδομιο κερκυρας που ειναι διπλα στη θαλασσα μεχρι & 4 hpa ... και θελει ξανα ρυθμιση (οσο εχω υπομονη να το αλλαζω καθε λιγο) ...

Δεν νομιζω οτι ειναι ελλατωματικο σε μερικες περιοχες να δειχνει λαθος, μαλλον ειναι αναλογα την περιοχη / μορφολογια ... η καθε περιοχη αλλαζει, απλα οσα εχουν ρυθμιση βαρομετρικου εχουν την δυνατοτητα να μπει ξανα με το κοντινο αεροδρομιο αλλα η πιεση δεν μενει παντα το ιδιο, ειναι οπως παει ο καιρος και περιοχη... μου εχει τυχει να αλλαξει το βαρομετρικο και μετα απο μια μερα και να θελει ξανα ρυθμισμα αν θελω να ειναι το ιδιο με του αεροδομιου

Το παραγγειλα και μεχρι τελος βδομαδας θα το εχω για παραπανω σχολια...κατα πασα πιθανοτητα μετραει την Απολυτη πιεση απο οσο καταλαβα στα σχολια

"Η απόλυτη βαρομετρική πίεση χρησιμοποιεί ως κεντρικό σημείο το κενό του χώρου της περιοχής ... Η σχετική βαρομετρική πίεση μετράται σε σχέση με την πίεση του αέρα στη στάθμη της θάλασσας και την βάζουμε μεσω ενος κοντινού αεροδρομίου"

Username