Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nik_tiris

Καλησπέρα ο αισθητήρας του είναι αδιάβροχος; Επειδή είναι έξω και όσο να προσέξεις θα βραχτει, η οθόνη του απ ότι είδα του σταθμού έχει και ποιο υψηλή φωτεινότητα, αν το έχεις στο τέρμα μειώνεται η διάρκεια ζωής απο το φως που έχει; μηπως το βράδυ πρέπει να το κλείνουμε; Επίσης, αν έχουμε άλλον αισθητήρα από άλλον σταθμό της Life ταιριάζει; και γενικά αν χαλάσει ο αισθητήρας και βρούμε άλλον είναι συμβατός; Και αν η εφαρμογή γενικά σταματήσει την υποστήριξή ο σταθμός απ ότι κατάλαβα είναι άχρηστος μετά γιατί θα δείχνει μόνο θερμοκρασία και υγρασία

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

IOANNIS_z12

Ο αισθητήρας δεν είναι αδιάβροχος.Αν έχουμε άλλον αισθητήρα της ίδιας μάρκας εγώ που το δοκίμασα όταν μου χάλασε δούλεψε. Αισθητήρα βρήκα σε γνωστό κατάστημα στο ίντερνετ που βάζει προσφορές κάθε Σάββατο βράδυ. Έστειλα μήνυμα και μου φέρανε αισθητήρα πολυ φθηνά. Εγώ προσωπικά τη φωτεινότητα την έχω μόνιμα στην υψηλή ρύθμιση. Eγώ τον έχω από τα τέλη του 2019 και δουλεύει μια χαρά . Ούτε έχει χάσει τις ρυθμίσεις ποτέ. Κανονικά κατεβάζει τις προγνώσεις .Παρόλο που διαβάζω ότι πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα. Σε εμένα εκτός του αισθητήρα που χάλασε δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τίποτα. Και η εφαρμογή από το κινητό άψογη. Όπου κι αν βρισκόμουνα και άνοιγα την εφαρμογή έβλεπα τα πάντα . Αρκεί να υπάρχει καλό wi fi .όσο ποιο δυνατό έχει στο σημείο που βρίσκεται τόσο το καλύτερο

5 Σχόλια

nik_tiris

Μάλιστα ναι έμεινα εντυπωσιασμένος πραγματικά είναι πολύ καλός ο σταθμός ελπίζω να βγει καλός, αισθητήρα έχω έναν άλλον της Life είναι πάλι από άλλο μοντέλο χωρίς την οθόνη και ειδα οτι τον διαβαζει αυτος που εχει μεσα δυστηχως πρεπει να τρωει την μπαταρια γρηγορα, εβαλα λυθιου energizer και βλεπω απο 1,8v πηγε στο 1.7V σε 4 μερες

IOANNIS_z12

Εμενα πάντως δε μου ζητά συχνά μπαταρίες.Χρησιμοποιω πάντως αλκαλικές durasell

nik_tiris

Με είπανε από το κατάστημα για τον αισθητήρα έξω μόνο λυθιου να βάζω γιατί με τα κρύα και ζέστες το καλοκαίρι βγάζουν υγρά, το TX στην εξωτερική μονάδα τι είναι; Έχει 2 κουμπάκια μέσα, επίσης διάβασα κάπου ότι κουδουνίζει αν πέσει σε κάποιους συγκεκριμένους βαθμούς θερμοκρασίας και παγετού, αυτό σταματάει κάπως; ή κουδουνίζει όλη νύχτα μετά; Και παρατήρησα σήμερα στην αισθητή θερμοκρασία Feels like ότι έβγαλε ένα σύμβολο LL ταχύτητα αέρα 0 και βαρομετρική πίεση ένα νούμερο χαμηλό 423 έκανα reset το ρουτερ του σταθμού και επανήλθε πάλι δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό

IOANNIS_z12

Μη μπερδεύεσε φίλε μου. Ο εξωτερικός αισθητήρας δεν κουδουνίζει. Τα κουμπάκια δεν τα πειράζεις.Το ένα κουμπακι είναι σε ποιο κανάλι θέλεις να εκπέμπει ο πομπός .ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Αν το έχεις στο 1 στο ένα πρέπει να είναι και βάση. Αν βάλεις κι αλλον αισθητήρα θα τον βάλεις σε άλλο κανάλι. Όσο για τον αέρα που λες δε χρειάζεται να δίνεις ιδιαίτερη βάση σ αυτό.Είναι αναλόγως πως παίρνει τα στοιχεία από την περιοχή σου.Ειδοποιήσεις για χαμηλή ή υψηλή θερμοκρασία έρχονται μόνο στο κινητό που έχεις την εφαρμογή.Μπαινεις στην εφαρμογή κι εκεί που βλέπεις τη θερμοκρασία της εσωτερικής βάσης αλλά και από κάτω του πομπού έχει στην άκρη ένα τριγωνάκι .Πατάς εκεί και σου βγάζει να ρυθμίσεις το μάξιμουμ της θερμοκρασίας αλλά και το μίνιουμ που θέλεις να σε ειδοποιεί.Μετά πατάς πάνω στα τριγωνάκια ώστε να γίνει κόκκινη η ένδειξη.Κατόπιν ενεργοποιείς την πάνω επιλογή temperaure start και είσαι έτοιμος. όταν η θερμοκρασία ανεβεί πάνω από 35 παράδειγμα έξω κι εσύ το έχεις στους 34 βαθμούς θα σου έρθει ειδοποίηση. Το ίδιο και όταν η θερμκρασία κατέβει χαμηλά.

nik_tiris

Ευχαριστώ πολύ οι πληροφορίες όλες ήτανε κατατοπιστικότατες!!!!

Όνομα χρήστη