Εδώ και μερικές έχει κολλήσει ο εξωτερικός αισθητήρας .Είναι αναμμένο συνέχεια το κόκκινο λαμπάκι που έχει και στην οθόνη εμφανίζει ασυναρτησίες. Έβγαλα τις μπαταρίες το άφησα λίγη αλλά τίποτα. Το άφησα και μία ολόκληρη μέρα χωρίς μπαταρίες αλλά τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε εξωτερικό αισθητήρα;Κι αν γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρω. Γιατί μάλλον αυτός πρέπει να παρέδωσε πνεύμα. Το υπόλοιπο θερμόμετρο δουλεύει κανονικά .Κατεβάζει ενημερώσεις κ.λπ. .Ο αισθητήρας παρουσίασε πρόβλημα.
Ευχαριστώ
3 Σχόλια
Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά υγρασία δεν έχει πάρει με τίποτα.Το άνοιξα και μέσα είναι πεντακάθαρο όπως και οι επαφές του. Εξάλλου δεν είναι εκτεθειμένο στην υγρασία.
Τελικά βρήκα άκρη για τον εξωτερικό αισθητήρα.Εδώ στην Ελλάδα δεν κατάφερα να βρω πουθενά .Για να το ξέρετε κι εσείς αν ποτέ παρουσιαστεί πρόβλημα με τον αισθητήρα. Ανοίγουμε τον αισθητήρα και ξεβιδώνουμε τις τρεις λεπτές βίδες που έχει ώστε να απελευθερωθεί η πλακέτα.Από την μεριά που βρίσκεται η οθόνη ακριβώς από πάνω έχει έναν αριθμό .Με αυτό τον αριθμό κάνουμε αναζήτηση στο ίντερνετ και μας βγάζει διάφορα site από το εξωτερικό που έχουν την πλακέτα. Έχει γύρω στα 12 ευρώ. Εγώ παρήγγειλα δύο για να έχω και τις περιμένω.
16/6/21 Τελικά ο αισθητήρας από το εξωτερικό δεν ήρθε ποτέ. Ακυρώθηκε η παραγγελία. Αλλά μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα σε γνωστό site τον αισθητήρα και μου τον στείλανε με 6,5 ευρώ παρακαλώ και όχι με 12 που στοίχιζε από Κίνα μόνο η πλακέτα.