What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
mizerias

Μπορώ να προσθέσω περισσότερους του ενός αισθητήρες; Π.χ. Έναν σε κάθε δωμάτιο και έναν στο μπαλκόνι; Και αν ναι μπορείτε να μου πείτε ποιον/οιους;; Ευχαριστώ

Username

2 Replies

Kanellis_Trypos

Ναι μπορείς μέχρι 3 συνολικά. Αλλά μην το αγοράσεις, η εφαρμογή βλέπω και ας πολλούς άλλους δεν λειτουργεί. Έχω εδώ και μια ολόκληρη μέρα δεν δουλεύει και το αγόρασα πριν 2 εβδομάδες

Username
IOANNIS_z12

Ναι μπορείς.μεχρι τρεις...υπάρχει η ανάλογη ρύθμιση στο πλάι δηλ.1 '2'3 και στην ανάλογη θέση θα βάλεις τους αισθητήρες που θα βρεις σε γνωστο site που βάζει προσφορές κάθε Κυριακή στις 12 το βράδυ..εγώ από κει βρήκα όταν μου χάλασε.πολυ φθηνά.Βρικεις στο site τον κωδικό ολόκληρης της συσκευής και τους λες να σου φέρουν αισθητήρες....

3 Comments

IOANNIS_z12

Μπες σ αυτό το site. Βρες τη συσκευή στη κατηγορία μετεωρολογικοί σταθμοί...έχει έναν κωδικό.....παίρνεις τηλέφωνο και βάση τον κωδικό τους λες να σου φέρουν αισθητήρες.......

mizerias

Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Σεταρίστηκε χωρίς κάποιο θέμα και εύκολα. Μια ερώτηση.. μιας και δεν το πήρα από το παραπάνω κατάστημα και δεν το βρίσκω στο site τους για να τους πω τον κωδικό όπως αναφέρεις, πως μπορώ να βρω αισθητήρες;

EDIT: Ok, το βρήκα. Θα δοκιμάσω να τους πάρω τηλέφωνο, αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα μου φέρουν 2 σκέτους αισθητήρες. Μακάρι! Θυμάσαι τιμή;

IOANNIS_z12

Νομίζω γύρω στα 7 ευρώ....αν θυμάμαι καλά......εμένα μου φέρανε..

Username