Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Agapikzt

Ξέρει κανεις πως μπαίνει στο aptica xt?στις ρόδες λεει αλλα δεν βρισκω πως με τίποτα!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

AnnaZaf

Δεν μπαίνει στις ρόδες. Το φοράς στο καροτσι

6 Σχόλια

Agapikzt

Προφανώς και στο καροτσι…Αλλα για να σταθεροποιηθεί πρέπει να δεθεί γύρω από τις ρόδες..

AnnaZaf

Που λέει στις ρόδες; Δεν χρειάζεται σταθεροποίηση. Απλά το φοράς. Δεν φεύγει, σταθερό είναι γιατί κουμπώνει ακριβώς πάνω στο καροτσι.

Agapikzt

Φυσικά και χρειάζεται.Στο κάτω μέρος έχει κατι λαστιχακια με ένα μικρό γαντζακι στο τελείωμα που αυτα τα σταθεροποιείς γύρω από τις ρόδες.Το βρήκα μόνη μου στην τελική.Το δείχνει και στην 3η φωτογραφία έτσι και αλλιώς.Οι υπόλοιπες φωτογραφίες μάλλον δείχνουν το παλιό αδιάβροχο που δεν έχει κάτι τέτοιο.Στην 3η είναι αυτός που έρχεται τώρα με τα καροτσια ο καινούριος που το δένεις στις ρόδες

AnnaZaf

Οκ τότε μάλλον πηρες το παλιότερο μοντέλο γιατί το καινούριο ειναι σταθερό δεν φεύγει και το βάζεις πολυ εύκολα. Αυτό έχει και στο επίσημο site της Inglesina. Κωδικός A096KG000. Βέβαια και το εξτρα δέσιμο που εχεις εσυ δεν βλάπτει! Το θέμα είναι να πηγαίνουμε βολτούλα τα παιδάκια μας! Καλή συνέχεια!

Agapikzt

Πήρα το καινουριο inglesina aptica XT igloo gray του 2024.Έρχεται με το καινουριο κάλυμμα μαζί.Δένεται στα πόδια γιατί καλύπτει όλο το καροτσι όχι όπως το παλιό που κάλυπτε μόνο την θέση

AnnaZaf

Πολύ ωραία! Καλές βόλτες! Να χαίρεστε το μωράκι σας!

Όνομα χρήστη