Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Har_Hat

τις εχει δοκιμασει κανεις? αξιζουν τη μεγαλη διαφορα χρηματων απο αλλες?
η διαφορα με το μοντελο που λεει 200% αντι αυτες που λενε 160 .. αξιζει?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
john_vront

Στα σκοντα θελουν ανταπτορες .Με καθημερινη χρηση διαρκουν 2 χρονια .Φεγγουν καλυτερα απο τις απλες λαμπες .

Όνομα χρήστη
George_Dimopoulos

Από προσωπική εμπειρία, η διαφορά στο φωτισμό είναι μικρή μεταξύ των δύο και εξαρτάται και από το φανάρι του αυτοκινήτου.
Η μόνη ουσιαστική διαφορά του ακριβότερου είναι η διάρκεια ζωής των λαμπτήρων, που είναι μεγαλύτερη. Απτην άλλη, αυτές έχουν ενσωματωμένο το κύκλωμα, οπότε δεν μπλέκετε με πολλά καλώδια (εκτός αν έχετε θέμα με το CANBUS και σας βγάζει σφάλμα, οπότε βάζετε το αντίστοιχο κυκλωματάκι).
Γενικώς και ειδικώς είμαι ευχαριστημένος.

2 Σχόλια

zeys13

Καλημέρα επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για τις συγκεκριμένες λάμπες σε ίδιο αυτοκίνητο (σχεδόν, citroen picasso 2017), κοίταγα και αυτές Philips H7 X-tremeUltinon Led Gen2 +250% 12V. Οι συγκεκριμένες έχουν και παραπάνω εγγύηση (5 χρόνια).
Νομίζω οτι οι δεύτερες έχουν και ανεμιστηράκι, που με προβληματίζει. Αν παραβλέψουμε τη διαφορά στη τιμή, θα τις προτιμούσες @George_Dimopoulos , δεν ξέρω και αν χωράνε κιόλας.

George_Dimopoulos

Οι καινούριες είναι ανώτερες σε απόδοση, αλλά όχι θεαματικά. Το στέλεχος της λάμπας χωράει, αλλά οι καινούριες έχουν και ένα ηλεκτρονικό στοιχείο (ένα κουτάκι) που συνδέεται πίσω απτη λάμπα. Ο χώρος του φωτιστικού είναι αρκετός για να μπει, νομίζω ότι χωράει για να κλείσει και η τάπα, αλλά πρέπει να σταθεροποιηθεί με κάποιο τρόπο. Αν αγόραζα τώρα θα δοκίμαζα τις καινούριες.

Όνομα χρήστη