Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Vag19

Καλησπερα.
Προσφατα αγορασα ενα αυτοκινητο που ειχε μεσα το συγκεκριμενο ηχοσυστημα, και ενω εχω κατεβασει την εφαρμογη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος για την ωρα απο τις λειτουργιες, καθε φορα που σβηνει η μηχανη πρεπει να ξανακανω ολη τη διαδικασια με το pairing για να συνδεσω ξανα το κινητο. Δεν συνδεεται αυτοματα δηλαδη...
οποιαδηποτε συμβουλη / βοηθεια θα μου ηταν πολυ χρησιμη!
Ευχαριστω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

chspyrop

Ίσως πρέπει να αλλαχτούν το κίτρινο με το κόκκινο καλώδιο στην φύσα σύνδεσης (υπάρχουν ακροδέκτες οπότε τα καλώδια αλλάζουν εύκολα). Σε κάποια αυτοκίνητα απαιτείται αυτό κατά την εγκατάσταση. π.χ. σε octavia που το έχω βάλει τα καλώδια θέλαν αλλαγή.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
Irini-Soragia

Καταρχάς καλοτάξιδο το αυτοκίνητο. Κάθε φορά που ανάβει το αμάξι και το ηχοσύστημα είναι σε λειτουργία ΒΤ κανονικά θα έπρεπε να συνδέεται. Εφόσον είναι ανοιχτά τα bluetooth όμως στην λειτουργία SPH-10BT. Σε αυτήν την περίπτωση θα μπορείς να μιλάς με ανοιχτή ακρόαση και να ακούς τα τραγούδια από κάποια λίστα που μπορεί να έχεις. Εγω απεγκατέστησα την εφαρμογή και είμαι μια χαρά. Δεν μου χρειαζόταν σε κάτι . Είμαι στην διάθεσή σου για οτι απορία υπάρχει επειδή έτυχε να τις είχα και εγώ.

1 Σχόλιο

Vag19

Σε ευχαριστω παρα πολυ.
Τελικα χρειαστηκε να κανω update το firmware απο ενα usb stick και πλεον συνδεεται κανονικα κατευθειαν. Βεβαια δεν εχω καταφερει να με ακουνε στην κληση, αλλα αυτο δεν ξερω αν εχει κατι να κανει με καποια ισως εξτρα εγκατασταση μικροφωνου...
Αλλα αυτο που με ενδιεφερε ηταν κυριως η μουσικη!

Όνομα χρήστη