What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
katerina2105

Τα ακουστικα τα εχω 3 χρονια σχεδον. ειμαι πολυ ικανοποιημενη και στο gaming και στη μουσικη. θα ηθελα απλα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν υπαρχουν ανταλλακτικα μαξιλαρακια και πως τα αλλαζουμε. βρηκα αυτα εδω αλλα δεν ξερω αν ειναι για το συγκεκριμενο μοντελο......ευχαριστω!!! https://www.skroutz.gr/s/26825433/Geekria-Pair-Cushions-Razer-Kraken-Pro-V2.html?from=catspan

Username

2 Replies

philduke7

καλησπέρα επειδη με ενδιαφερει το ζήτημα - να ρωτήσω - βρέθηκαν μαξιλαράκια συμβατά? αν ναι ειναι τα παραπάνω ή καποια άλλα?

Username
Ioannis_Vintzi

Καλημέρα, πριν κανα χρόνο είχα δει κάπου νομίζω, ίσως στο site της Razer, μαξιλαράκια για τα συγκεκριμένα ακουστικά σου, ωστόσο τώρα ψάχνοντας ύστερα από την ερώτησή σου δεν μπόρεσα να βρω κάπου μαξιλαράκια για τα Kraken Tournament Edition. Αυτά που έχεις βρει (σύνδεσμος) είναι θεωρητικά για τα Kraken Pro V2 και είναι πιο παλιό design. Συγκεκριμένα έχουν στρογγυλό σχήμα αντί για οβάλ που έχουν τα καινούρια όπως αυτά πιυ ήδη είχαν τα ακουστικά σου για να μπαίνει καλύτερα το αυτί, επίσης νομίζω ότι δεν έχουν Cooling Gel όπως έχουν τα άλλα για να κρυώνουν λίγο τουλάχιστον στην αρχή και τέλος εκεί που έρχονται σε επαφή με το δέρμα αντί για απαλό ύφασμα που έχουν τα καινούρια, αυτά έχουν δερματίνη. Παρ' όλα αυτά, αν δεν μπορέσεις, όπως κι εγώ να βρεις τα καινούρια που είναι για τα Kraken Tournament Edition και Kraken Ultimate, και χρειάζεσαι να αντικαταστήσεις τα μαξιλαράκια ίσως λόγω μεγάλης φθοράς, τότε μπορείς να πάρεις κι αυτά, νομίζω δεν έχεις πρόβλημα, μπαίνουν. Ωστόσο, εάν τα τωρινά σου μαξιλαράκια δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τότε δεν θα σου συνιστούσα να τα αντικαταστήσεις με αυτά που έστειλες διότι είναι λίγο χειρότερα.
Αυτά, συγγνώμη αν σε κούρασα.

1 Comment

katerina2105

Καλησπερα!!! Καθολου κουραστικος. Κατατοπιστικος θα ελεγα εγω!!! Ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις!!! :)

Username