Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Spilios_Sklikas

Καλησπερα να κανω μια ερωτηση παιδες ?
Η καρτουλα παιζει μονο σε Gigabyte μητρικες ? στην ASUS θα εχω προβλημα με τη συμβατοτητα γνωριζετε ?
στο site Που κοιτα συμβατοτητα δειχνει μονο για gigabyte καρτες αλλα λεω μηπως απλα το κανουν για προωθηση και μονο
ευχαριστω

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

yannissails

Εγώ σε μια asrock X370 Pro4 AMD RIZEN με Windows 11 και δουλεύει άψογα.

Όνομα χρήστη
karterolis

εγω την εχω κουμπωσει επανω σε ASUs μητρικη και παιζει μια χαρα!

2 Σχόλια

Spilios_Sklikas

Καλημέρα φιλε μου, απο ταχυτητες και αποσυνδεσεις γενικα πως εισαι αν μπορεις να μου πεις
γιατι και εγω ASUS εχω και το σκεφτομαι
Σε ευχαριστω

karterolis

καλησπέρα. έχω την motherboard asus z97pro και δουλεύει μια χαρά! με καλώδιο στον υπολογιστή, είχα 12-13 κατέβασμα, 0,90 ανέβασμα και 21 μιλισεκ ping. με το wifi έχω τα ίδια ακριβώς, με τη διαφορά στα 2,4g, να έχω 36milsec ping και στα 5g 26milsec ping. Ένα μείον αυτής της κάρτας, είναι το κοντό καλώδιο της κεραίας. έχω το κουτί στο πάτωμα και ίσα που φτάνει να ακουμπήσω την κεραία επάνω στο γραφείο. η απόσταση ρουτερ και κάρτας, είναι 4 μετρά, αλλά ενδιάμεσα έχω τον κλωβό του ασανσέρ, που είναι από μπετόν αρμέ και οπλισμό, παρόλα αυτά στα 2,4g έχω 5 γραμμές σήμα και στα 5g 2-3 γραμμές.(έχω βεββαια και καλούτσικο ρουτερ asus dsl ac52u)

Δυο μήνες τώρα, ίσως να έχω μια αποσύνδεση, αλλά και τότε μου το γυρνάει κατευθείαν αυτόματα στην 2,4g μπάντα.

Έχω τύχει επίσης, να είμαι και 10 ώρες συνεχόμενα στο ίντερνετ και να μη κολλάει καθόλου

Στο bluetooth τώρα, έχω περάσει ηχεία,ακουστικά και handsfree και τα αναγνωρίζει εν ριπή οφθαλμού!! Λίγο με τη μεταφορά αρχείων από το κινητό έχω ένα θεματακι και δυσκολεύομαι, γιατί ενώ πατάω, το ένα να στηλει και ο υπολογιστής να δεχθεί, πολλές φόρες μου βγάζει αποτυχία αποστολής.

Πριν από την gigabyte είχα αγοράσει την TP-LINK TL-WN881ND v2 που ήταν ότι χειρότερο. (έχω αφήσει review και γιαυτη)

Όνομα χρήστη
alkhs_meramv

Εγώ την έχω κουμπώσει πάνω σε msi b350 pc mate και λειτουργεί χωρίς κανένα προβλημα. Ότι ταχύτητα είχα με καλωδιο έχω και με αυτήν χωρίς καμία αποσύνδεση ή απώλειες

1 Σχόλιο

Spilios_Sklikas

εχω δει μερικες περιπτωσεις οπως του παιδιου απο κατω μας (εδω) και ελεγα μπας και δεν ειναι συμβατη με τη μητρικη μου Ειναι και x570 που γενικα εχουν τα θεματακια τους αλλα το σκοεφτομαι

Όνομα χρήστη