καλησπερα σε ολους εχω την rtx 2060 super με 8gb ram αξιζει να παρω αυτο το monitor η να παω σε 1080p? επεξεργαστης i5 7700k μνημη 16gb
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
καλησπερα σε ολους εχω την rtx 2060 super με 8gb ram αξιζει να παρω αυτο το monitor η να παω σε 1080p? επεξεργαστης i5 7700k μνημη 16gb
1 Απάντηση
2 Σχόλια
ρε παιδια παιζει ολα καλα με HDMI αλλα πηρα Dp καλωδιο να βαλω και το εβαλα και λεει No Signal ..
να φταιει το καλωδιο ; η ισως η οθονη ; με ειπε η Dell να δω αυτο το καλωδιο αν παιζει σε αλλη οθονη κ θα το δοκιμασω το βραδυ σ ενα φιλο μου π εχει ιδια κ αν δεν φταιει το καλωδιο ειπαν θα μ στειλουν καινουργια αλλα τι συμβαίνει ..
εχω καρτα γραφικων 1080 g1 gigabyte .. ειδα εχει 3 dp υποδοχες αλλα 1.4 .. να φταιει αυτο ;
Δοκιμασε το στο φιλο σου να σιγουρευτεις... Φανταζομαι δοκιμασες σε ολες τις εξοδους της καρτας σου ε; (αποσυνδεοντας το hdmi και εχοντας μονο το display port πανω)Και φυσικα ειχες επιλεξει απο την οθονη την υποδοχη display port; Κι αν μπορεις για να εισαι απολυτα σιγουρος δοκιμασε με αλλο καλωδιο display port πανω στα δικα σου (αν μπορει ο φιλος σου να σου δωσει το δικο του που χρησιμοποιει)