Με ενδιαφέρει κυρίως η χρήση σε περιβάλλον γραφείου ώστε να μην ακούω ομιλίες κλπ γύρω μου. Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε τέτοιο περιβάλλον; είναι άνετα; τα αυτιά ιδρώνουν σε πολύωρη χρήση;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Με ενδιαφέρει κυρίως η χρήση σε περιβάλλον γραφείου ώστε να μην ακούω ομιλίες κλπ γύρω μου. Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε τέτοιο περιβάλλον; είναι άνετα; τα αυτιά ιδρώνουν σε πολύωρη χρήση;
1 Reply
Καλοκαίρι που έρχεται θα σου αλλάξει τα φώτα.Ειδικα εάν δεν παίρνει αέρα το γραφείο η δεν έχεις κλιματισμό.Στο λέω απ'ο προσωπική εμπειρία .Δεν είναι ακουστικά για το καλοκαίρι και τη ζέστη της Ελλάδας .Εγώ τα φοράω κυρίως το χειμώνα ή εάν είμαι σε περιβάλλον με air condition .Αλλιώς το αυτί μου καίγεται.Εαν όμως έχει καλό αερισμό προχωρα στην αγορά τους άφοβα.
2 Comments
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα έχεις δοκιμάσει σε συνθήκες γραφείου και αν ναι, απομονώνει τις ομιλίες γύρω σου;
Δεν ακούς τίποτα .Ειδικά εάν παίζεις κάτι όπως κανα τραγούδι.Εσν είσαι μόνο με την ηχομόνωση χωρίς τραγούδι απομονώνει άψογα αλλά ακούς πάρα πολύ λίγο τι γίνεται γύρω σε βαθμό που δεν θα σε ενοχλεί