What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

StazwEmpeiria

Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα, θεωρίες λένε πως θα ανακοινωθούν τον Σεπτεμβρη αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ανέβασε source από αυτό που υποστηρίζεις ή καλύτερα κράτα τον για τον εαυτό σου.

7 Comments

Sonasic

Απλως το ανέφερα γιατί έχω συγγενή στη σονυ.Καλο θα ήταν να μην προσβάλεις ένα δεν ξέρεις.Ευχαριστω.

Επίσης διέρρευσαν και φωτογραφίες τώρα που το έψαξα χωρίς τα λόγια του συγγενή μου.Δες το σύνδεσμο.

https://www.google.com/amp/s/www.pocket-lint.com/headphones/news/sony/151339-sony-new-wh-1000xm4-headphones-photographed.amphtml

Sonasic

Εάν έδωσες χρήματα για τα 1000xm3 φέτος κρίμα να περιμένες τα καινούργια.

StazwEmpeiria

Μα πως περιμένεις να σε πιστέψει κάποιος χωρίς κάποια πηγή; Μακάρι να έχεις δίκιο και να βγουν φέτος, θα πουλήσω τα 3 αν συμβεί και θα τα πάρω

StazwEmpeiria

Μωρέ τα έχω δει αυτά. Όταν λέμε για πηγή για release εννοώ κάτι στανταρ, οχι leak rumor όπως αυτό που έστειλες. Συμφωνώ πάντως πως καλύτερα να περιμένει κάποιος αντί να αγοράσει τώρα τα 3

Sonasic

στανταρ ακομα δεν υπάρχει αλλα ειναι σαν να λέμε τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια.Ειδικα εσυ και εγω που έχουμε τα 3 ήδη,θα καταλάβεις απο τις φωτογραφίες πως ειδικα στο σχήμα (φαίνεται ελάχιστα) των earcups ειναι διαφορετικό απο των mx3.Πάντως το θέμα είναι που θα βρούμε ατομο να πουλήσουμε τα mx3 μας :P .

Sonasic

Φιλε σου προτεινω το marketplace του facebook κατάφερα να σπρώξω τα δικά μου τα mx3 για 180 ευρώ σε ένα παλικάρι.

Username