Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
IppoKgr

Καλησπέρα παιδιά, δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις έτσι ώστε να μπορέσω να συγκρίνω λεπτομερώς χαρακτηριστικά συσκευών. Έχω ξεχωρίσει από σχόλια που έχω διαβάσει σε τρεις συσκευές. 1.Xiaomi Mi 8 LITE (64gb) 2.Xiaomi Mi A2 (128gb) 3.Xiaomi Pocophone F1 (64gb). Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

sdiama

Ανάλογα της χρήση που θέλεις να κάνεις. Σε καθημερινή χρήση κανένα από αυτά δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα.
Από εκεί και πέρα, αν θες να δεις την ποιότητα των φωτογραφιών/video ο καλύτερος τρόπος είναι βρεις στο youtube reviews με video/photo samples. Πιθανό να βρεις ακόμα και συγκριτικό sample reviews μεταξύ κάποιων εκ των τηλεφώνων. Προσωπικά μέχρι σήμερα, αυτά τα sample reviews με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο.
Όσον αφορά σε σήμα κινητής, WiFi, GPS, δεν θα βρεις και πολλά γιατί κανείς δεν κάνει review αυτά τα χαρακτηριστικά, παρά μόνο τα MP στις κάμερες και αν παίζει καλά τα παιχνιδάκια. Ασε που για να πεις π.χ. αν έχει καλό σήμα κινητής, θα πρέπει να συγκρίνεις με τον ίδιο πάροχο, στα ίδια σημεία, με την ίδια κάρτα, για μία περίοδο χρόνου και δεν είναι και ότι πιο εύκολο.
Προσωπικά έχω το Xiaomi Mi 8 Lite και το review μου, μπορείς να το βρεις στο σχολιασμό του προϊόντος, εδώ στο skroutz.

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη