What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Apdemak

Μένω εξωτερικό. Μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω συμβόλαιο για 2 χρόνια με δωρεάν κλήσεις και sms καθως και 6gb mobile internet και να το συνδυάσω με κινητό . Οι τιμές είναι πολύ καλύτερες και προσιτές από Ελλαδα. Συγκεκριμένα iPhone X τιμή 40€/μήνα και iPhone Xs. 60€/μήνα. Το note 9 είναι κάπου ανάμεσα με 53€/ μήνα.

Είμαι χρόνια χρήστης Android. Λαμβάνοντας υπόψιν τις εξής απορίες:

1)Το κινητό δεν είναι main workstation , όσο ο ΗΥ οπότε ίσως δεν χρειάζομαι τρελό customization, συμφέρει Android ή iOS;
2)Η μετάβαση στο iOS είναι περίεργη δύσκολη;
3) Compatibility;
4) Απο αποψη τιμης/εμπειρίας αλλά και διάρκειας μπαταρίας το iPhone X αξίζει, η για 10€/μήνα παραπάνω καλύτερα το Note 9 ή το Xs;
5) Αξία μεταπώλησης;

Τι προτείνετε να πάρω και γιατί;
Ευχαριστώ

Username

1 Reply

Stelios_Gerochristodoulou

Λογω το οτι εισαι χρονια android user ευχομαι να πηρες το Note 9 που γενικα ειναι καλυτερο κινητο απο το apple..βασικα πολυ καλυτερο, δε θα το αναλυσω εδω δες internet και θα καταλαβεις..το iphone παραδοξως εχει καλυτερη αξια μεταπωλησης..μπαταρια καλα αστο..τα android πολυ καλυτερα...Νοτε 9 για εμενα

1 Comment

thanoschanel

Stelios_Gerochristodoulou
χρονια πολλα μιλας για απεριβαλλον του αντροιτ πο αναφερεις οτι ειναι καλυτερο σε σχεση με ενα αιφον φιλε μου ειναι η μερα με την νυχτα. ειχες ποτε αιφον στη ζωη σου ; οχι να το δοκιμασεις απο ενα φιλο σου στην κατοχη σου αν ειχες ποτε σου αιφον .

Username