@Vagelis_Kal_ Ήταν πολύ χάλια με αυτό το κουτί γιατί έχω ακριβώς την ίδια μητρική και σκοπεύω να αγοράσω το matrexx 55 add rgb
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
@Vagelis_Kal_ Ήταν πολύ χάλια με αυτό το κουτί γιατί έχω ακριβώς την ίδια μητρική και σκοπεύω να αγοράσω το matrexx 55 add rgb
1 Απάντηση
Όχι φίλε άψογο.. Βάλε την γραφικών στην πάνω θέση της μητρικής γιατί εγώ έκανα βλακεια που την έβαλα στην κατω.. Οχι ότι είναι τόσο κακό αλλά πάνω θα ήταν καλύτερα πιστεύω.. Όλα μια χαρά.. Για το led παίρνεις το main καλώδιο του κουτιού και τέρμα κάτω αριστερά στην μητρική έχει 4pin θέση που γράφει jrgb 1..το συνδέεις εκεί και συγχρονιζεται ο φωτισμός με αυτόν της μητρικής που μπορείς να ελέγξεις μέσα από την εφαρμογή msi dragon center. Για τα καλώδια τελικά έχω κάνει εγώ βλακειες και μοιάζει να μην έχει τόσο χώρο στην πραγματικότητα έχει άπλετο. Τσίμπα το!
5 Σχόλια
Έγινε, ευχαριστω πολύ φίλε για την απάντηση με σώζεις!!!
Φίλε να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα...είδα σε ένα review πως τα slot covers είναι πλαστικά. Πως σου φάνηκαν;;
Ααα.. Πικρή ιστορία για μένα.. Βγάλε τα δύο πάνω πριν καν βάλεις την μητρική για να βάλεις την γραφικών στην πάνω θέση όπως σου είπα και θα είσαι μια χαρα
Φίλε το πήρα το κουτί(matrexx 55 add-rgb)...σήμερα ήρθε. Είναι πολύ όμορφο και αρκετά ευρύχωρο.Αν και τα slot covers είναι πλαστικά , δεν φαίνονται καθόλου φτηνιαρικα.Ειμαι ευχαρστιμενος αλλά με ξενέρωσε το γεγονός ότι δεν έρχεται χωρίς ούτε ένα fan..σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες!!! :)
Να σαι καλά μαν καλορίζικο!