Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
chrisgibriliant

Παιδια καλησπερα σας..επειδη ψαχνω το Xiaomi Pocophone F1 (6GB/128GB) Dual Sim EU Armored Special Edition Kevlar αξιζει αυτη η εκδοση με την επενδυση στο πισω μερους του κινητου απο το υλικο κεβλαρ ή ειναι το ιδιο επισφαλης με το πλαστικο που φορανε κ τα υπολοιπα pocophone οποτε να παρω μια απλη εκδοση κ να του βαλω θηκη πισω κ τζαμακι μπροστα??

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Ar7hurus

Αν έχεις την δυνατότητα να κόψεις τιμολόγιο έστω σε κάποιον άλλον, πήγαινε για το Mi 9T Pro στα 128gb. Η τιμή μετά την επιστροφή του ΦΠΑ θα σου βγει το ίδιο όσο το Pocophone αλλά μιλάμε για πολύ καλύτερο τηλέφωνο.
Όσο αφορά την αντοχή, από αυτά που άκουσα η πλάτη του είναι πάλι από πολυκαρβονικό με επικάλυψη Kevlar άρα δεν βλέπω τεράστια διαφορά στην αντοχή αν σε απασχολεί αυτό. Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ.
Αν πάλι δεν θες τζάμι πίσω τότε το Pocophone είναι η λύση.
Αν και μην ξεχνάμε ότι το Mi 9T Pro είναι πολύ ανθεκτικό και υπάρχουν τόσες καλές θήκες πχ Spigen Armor κτλ για απόλυτη προστασία με ένα Tempered glass.
Λίγη τροφή για σκέψη πριν προχωρήσεις σε αγορά.

Όνομα χρήστη
gp1998

Κοιτα, η θηκη στο συγκεκριμενο κινητο ειναι οχι για να προστατευεις το πισω μερος, αλλά για να μειωσεις τις δυναμεις που θα ερθουν στην οθονη του κινητου οταν πεσει κατω. Οποτε το κεβλαρ πισω δε λεει και πολυ. Επισης δες το αμεσως επομενο σχολιο του arel.

5 Σχόλια

chrisgibriliant

@gp1998 παρακολουθω τη τιμή του το τελευταιο 4μηνο και εχει δικιο οτι ειναι ακριβο ο @arel αλλα το εχω βρει σε ελληνικο καταστημα με 295 ευρω γι αυτο και το σκεφτομαι..επισης θα κοψω τιμολόγιο οποτε παλι θα κατεβεί η τιμή του απλα τωρα θα κοιτάξω και το Mi 9T Pro που ανεφερε και ο @Artur_Miklaszewski αν είναι καλυτερο απο το pocophone και αν ναι να παρω αυτο τότε!

Ar7hurus

Σαφώς και είναι καλύτερο το Mi 9T Pro, το Pocophone παραμένει σταθερή αξία αλλά έχει και ένα χρόνο σχεδόν που έχει βγει οπότε με μια σχετικά μικρή διαφορά τιμής παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο.
Προσωπικά πήγαινα και εγώ για δεύτερο Pocophone αλλά τώρα βλέπω ότι δεν συμφέρει στην τιμή που είναι και το Mi 9T Pro είναι απλά εκπληκτικό στα λεφτά του.
Δεν χρειάζεται να πω για τα specs εδώ, μια απλή αναζήτηση στο GSM Arena και θα δεις όλα τα ανώτερα χαρακτηριστικά του.
Εκεί που ίσως χάνει είναι ότι δεν έχει SD slot αλλά εγώ πάλι έχω καεί τελευταία από sd card και έχοντας αλλά τηλέφωνα για έξτρα μνήμη δεν με απασχολεί.
Εύχομαι να τα αποκτήσουμε σύντομα λοιπόν!

arel

@Artur_Miklaszewski εύστοχος.
το Mi 9T Pro συμφέρει σύμφωνα με τις αναρτημένες τιμές παρά το Pocophone F1 ακόμη και στα 295€.
πιστεύω τώρα που έληξαν οι εκπτώσεις το πολύ στα τέλη οκτωβρίου το Mi 9T Pro θα χαλαρώσει και το Pocophone F1 των 128GB λόγο παλαιότητας και έλευσεις του F2 θα πρέπει να κυμανθεί στα 200€υρά.

chrisgibriliant

@Artur_Miklaszewski & @arel το κοιταξα το Mi 9T Pro 128gb στο kimovil και την βαθμολογια του στο Antutu και επασα σοκ..ειναι ξεκαθαρα κινηταρα και με βελτιωμενα χαρακτηριστικα απο το poco(σε επεξεργαστη,γραφικα,οθονη,καμερα κ.α.) αλλα απο τα 295 € οδηγουμαι στα 430 € πραγμα αδυνατο..οποτε θα κατευθυνθω στο προσβασιμο και πολυ καλο poco και μελλοντικα θα κοιταξω το τελειο φαινομενικα βαση χαρακτηριστικων Mi 9T Pro..οπως και να εχει σας ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας και τον χρονο σας!!!!!

gp1998

@arel φιλαρακι μην εχεις και πολλες ελπιδες στο ποκο 2. Εγω προσωπικα δεν εχω δει καθολου leaks ή πιθανες εικονες κλπ. Ακουσα ομως οτι ενας της ομαδας του ποκο εφυγε. Ισως, οπως ακουσα και σε ενα βιντεο σχολιασμου της παραπανω ειδησης, να μη βγει αλλο κινητο με το ονομα ποκο, αλλά να παει στα Redmi. Και ειναι λογικο αν σκεφτειτε οτι η Χιαομι εχει πολλα καλα κινητα σε 3 μαρκες: Χιαομι, Ρεντμι και Ποκο.... Στο τελος οι αγοραστες διχαζονται μεταξυ προιοντων της ιδιας εταιριας, οποτε ισως το F1 να ειναι ενα και μοναδικο

Όνομα χρήστη