Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Maria-Tekla_Apostolopoulou

Καλησπέρα έχω το κινητό 6 μήνες κ μου εμφανίζει πρόβλημα στην οθόνη. Το έφτιαξα δύο φορές και πάλι συμβαίνει το ίδιο. Για να σας δώσω να καταλάβετε όταν κλείνω μια εφαρμογή κ πηγαίνω σε άλλη αγνό φαίνεται από πίσω η εφαρμογή που είχα ανοιχτή πριν. Μου έχουν αλλάξει οθόνη, την πλακέτα την μπαταρία κ ακόμα τα ίδια. Υπάρχει άλλος που να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Paraskevi_Papadomitsou

Αυτό γίνετε όταν έχεις ψηλά την φωτεινότητα και είσαι σε μια εφαρμογή για αρκετή ωρα. Και εγώ στην αρχή απορούσα αλλά τώρα έχω χαμηλά την φωτεινότητα. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Όνομα χρήστη
iamoht

Ναι, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μαζί με άλλα πολλά τα οποία περιγράφω παραπάνω. Επικοινώνησα με το τμήμα service με μέιλ αλλά δεν πήρα απάντηση.. Ίσως μου απαντήσουν μόλις λήξει η εγγύηση... Επιστροφή στη Samsung βλέπω..

Όνομα χρήστη
Anna_Karipidou

Αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα.Τον Σεπτεμβρη του '19 αγορασα το Mate 20 lite και το εστειλα και εγω ηδη 2 φορες για service.Το προβλημα δε λυθηκε και τωρα θα ζητησω αντικατασταση κινητου.Μου ειπαν οτι την 3η φορα μπορει να γινει αιτηση αντικαταστασης.Δε ξερω κατα ποσο θα λυθει το προβλημα ακομα και με αντικατασταση γιατι οπως φαινεται τα Mate 20 lite βγηκαν ελαττωματικα.

1 Σχόλιο

Maria-Tekla_Apostolopoulou

Ωχ κατάλαβα... Κ εγώ σκέφτομαι να ζητήσω αντικατάσταση, αν και τώρα το πρόβλημα δεν είναι τόσο εμφανές. Ωστόσο δεν του κάνω αναβάθμιση το EMU 10.0.0 γτ την τελευταία φορά είχε κολλήσει το κινητό. Bad news σήμερα ανακάλυψα ότι δεν λειτουργεί και η δυνατότητα διάφραγμα στην φωτογραφική ????

Όνομα χρήστη