Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nab.gr

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Mate 10 lite και θέλω να πάω στο Mate 20 lite. Το σκέφτομαι πολύ όμως γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο P20. Έχει κάποιος κάποια ιδέα για να προτείνει σχετικά? Ξέρω για τον φακό της LEICA (αν και ο 2ος είναι μονόχρωμος) και ότι είναι πιο καλός ο επεξεργαστής. Επίσης, για το Mate, μου αρέσει η γενικότερη σχεδίαση και το μέγεθος της οθόνης. Απλά, επειδή είναι πιο παλιό το Ρ20, ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν αξίζε πλέον τα λεφτά του τόσο παλαιό μοντέλο.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

wolverine 1

Μηπως εννοεις P20 lite? γιατι αν θες το p20 ειναι πολυ καλυτερο απο το Mate 20 lite,δεν συγκρινονται καταρχην εχουν διαφορετικες τιμες...

9 Σχόλια

nab.gr

Καλησπέρα Wolverine. Για το Ρ20 λέω. Το ξέρω και το είδα. Απλά, ένα κατάστημα εδώ, το έβγαλε προσφορά και το σκέφτομαι. Απλά έχει χαμηλότερη μπαταρία και δεν ξέρω για αυτονομία και απόδοση κάμερας. Αν μπορείς να με βοηθήσεις περισσότερο, θα το εκτιμούσα πολύ.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ.και παίζει και το P30 lite στα 300€ νομίζω από τον ίδιο. Δεν ξέρω τι γνώμη έχεις για αυτό.

wolverine 1

Aν βρισκεις το Ρ20 σε καλη τιμη εννοειται οτι το παιρνεις..ειναι Ναυαρχιδα αν και παλαιοτερη,το Mate 20 lite ειναι κατωτερη συσκευη σχεδον σε ολα..επεξεργαστη,καμερες κ.α,απλα δεν παιρνει sd card το Ρ20, τα + του mate 20lite ειναι η μεγαλη οθονη, sd card,και ισως καλυτερη μπαταρια δεν ειμαι σιγουρος...απτην αλλη το P30 lite εχει ιδιο επεξεργαστη με το Mate 20,αλλα ειναι πιο συγκρισημο με το Ρ20,αλλα και παλι το Ρ20 ειναι λιγο καλυτερο...αυτη ειναι η αποψη μου για αυτες της συσκευες..

nab.gr

Τέλεια. Σε ευχαριστώ πολύ. Σχετικά με τον μονόχρωμο αισθητήρα, τι σκέφτεσαι? Με ψιλοκολλαει λίγο.

wolverine 1

To θεμα ειναι να βγαζει καλες φωτογραφιες ειτε με μια καμερα ειτε εχει 4 καμερες...ο μονοχρωμος ισα ισα βοηθαει το βραδυ στις φωτογραφιες εχει f/1.6,κατι που δεν εχουν οι αλλες συσκευες...βραδυνες φωτο σιγουρα καλυτερο το Ρ20,αν παμε και σε βιντεο το Mate 20 lite δεν τραβαει καν 4κ,για το P30 lite δεν ξερω,επισης δεν εχουν και αργει κινηση 960fps...ενα + που εχει το P30 lite ειναι η Wide καμερα του,αλλα και αυτη εχει χαμηλη αναλυση...

nab.gr

Πολύ ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά.

nab.gr

wolverine 1, θελω να σε ρωτήσω κάτι. Γενικά,το ότι είναι κινητά του 2018 και τα 2, πρέπει να με απασχολεί? Το σκέφτομαι με δεδομένα το Android που θα φτάσει και τα security patches. Αξίζει λες ή θα ψάχνομαι?

Επισυνάπτεται συζήτηση σχετική από το insomnia.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/727274-smartphonehuawei-p20-464gb-dual-sim-229%E2%82%AC-public-mmarkt/page/3/

Προς το τέλος της σελίδας, αναφέρεται για updates και security patches.

wolverine 1

Καλησπερα και παλι..εγω σε ειπα την γνωμη μου μεταξυ Mate 20 lite- P30 lite και P20 που θες..τωρα στο insomnia σωστα τα λενε,οτι θα παρει μια ακομα αναβαθμιση που ειναι το Android 10 το P20 και τελος...ειναι λογικο αφου ειναι συσκευη του 18..αν θα εχεις προβλημα στο μελλον? οχι τι προβλημα να εχει μια χαρα επεξεργαστη το P20,δεν παιζουν ρολο οι αναβαθμισεις (οχι τοσο πολυ)
Δεν μας ειπες ποσο βρισκεις το P20, αν ειναι καπου στα 250 αξιζει σιγουρα..παντος αν ψωνιζεις απο εδω υπαρχουν 2 καλες συσκευες σε αυτο το budget και λιγο παραπανω,Το Mi9 και το Mi 9tpro..δες και αυτα στο συνολο ειναι καλυτερα απο το P20..Σε αυτο το budget παιζουν πιο πολυ τα Xiaomi,στα πιο ακριβα πανε τα Huawei-samsung η one plus...αυτα απο μενα και λιγο χειροτερη επιλογη να κανεις δεν τρεχει και τιποτα..200+ευρω ειναι..οι γυναικες πιο πολλα μας τρωνε χαχα!!

nab.gr

Ναι, κατάλαβα και σε ευχαριστώ. Κατά βάση,δεν διαφωνούμε, απλά ήθελα τη γνώμη σου για κάτι που διάβασα. Το κινητό,τι είχε προσφορά για περίπου 15 μέρες το publicστα 229€. Τώρα, δεν υπάρχει πια και δεν ξέρω αν θα ξαναβγεί. Όσο για το Μi9 & Mi9t, τα είδα και αυτά, αλλά έχουν πολύ υψηλό,Sar, κοντά στο 1,4. Για εμένα που μιλάω πολύ, δεν μου κάνει. Αν και νομίζω ότι αυτά παίζουν εκεί αλλά όχι από την επίσημη αντιπροσωπεία. Σωστά? Σε Xiaomi αν πάω, σκέφτομαι το Redmi Note 8t που έρχεται Ελλάδα. Απλά δεν ξέρω σε όμοια κινητά, ποια από τις δύο είναι καλύτερη. Η Huawei, χρησιμοποιεί Kirin. Γενικά από ότι διαβαζω5,δεν είναι και πολύ ικανοποιημένοι από το P30 lite.

Όνομα χρήστη