Καλησπέρα παιδιά. Μετά από δύο χρόνια χρήσης, όταν με καλούν με το ζόρι ακούω τον συνομιλητή μου. Πλέον μιλάω μόνο με ακουστικά. Ξέρει κανείς τι παίζει ή από πού να βάλω αρχή;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα παιδιά. Μετά από δύο χρόνια χρήσης, όταν με καλούν με το ζόρι ακούω τον συνομιλητή μου. Πλέον μιλάω μόνο με ακουστικά. Ξέρει κανείς τι παίζει ή από πού να βάλω αρχή;
6 Replies
Εκτός από το πρόβλημα με το ακουστικό, μου κολλάει και το Bluetooth με αποτέλεσμα να το βάζω σε ανοιχτή ακρόαση, καμία ιδέα;;;;
Σίγουρα έχει βουλώσει η γρίλια του ακουστικού. Σίγουρα και του μεγαφώνου όπως είχα πάθει εγώ. Πήγαινε σε ένα κατάστημα που φτιάχνουν κινητά να στο καθαρίσουν. Θα δείς θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα
πρώτον πρόσεξε στο σημείο που είναι το "ακουστικό" μην έχει γεμίσει βρώμες, που έχουν κολλήσει, και καθάρισε το, μετά κοίτα ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση και πέρασε την, κάνε ένα hard reset (ποιο χρήσιμο πολλές φορές) και μετά ζήτα βοήθεια από έναν τεχνικό, ποιο πολύ πιστεύω ότι υπάρχει βρώμα που εμποδίζει την ένταση παρά πρόβλημα στο εξάρτημα.
Εάν δεν γνωρίζεις πας σε κάποιον που ξέρει, αλλιώς σε "τεχνικό"