Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mikeveyron93

Το κινητό το έχω περίπου ενάμιση χρόνο (αγορασμένο το 2019). Πρώτη φορά περνάω custom rom σε android κινητό, και συγκεκριμένα την pixel experience. Το κινητό πραγματικά πετάει, σαν καινούριο και καλύτερο battery backup. Σε συνδυασμό με gcam είναι σαν να έχω αγοράσει Google Pixel. Και έπεται και Android 11 σε λίγο καιρό. Παρότι κινητό του 2018, στέκεται με αξιώσεις και το 2021 ακόμα και τώρα και με λίγο ψάξιμο και customizing το κινητό γίνεται ακόμα καλύτερο!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

prokopis_tom

Εγώ έχω περασμένη την linage 17.1 κ πραγματικά πετάει το τηλ. Κ μπαταρία τουλάχιστον 6 ώρες οθόνη με φουλ χρήση. Κ εβδομαδιαία update

Όνομα χρήστη

4 Σχόλια

soa008

Στο xda Θα βρεις ολες τις πληροφοριες. ΕΠισης σιγουρα θα υπαρχει βιντεακι στο Youtube. Εαν το κανεις πρωτη φορα , καλο θα ειναι να εισαι προσεκτικος και σιγουρος για τις κινησεις σου .

mikeveyron93

Δεν την έχω δοκιμάσει η αλήθεια είναι. Πρώτη μου custom είναι η Pixel Experience. Νομίζω, ότι η lineage είναι καλύτερη ως προς το customizing, ενώ η pixel σου δίνει ένα πιο stock αποτέλεσμα. Ως προς τα πιο τεχνικά, δεν ξέρω.

soa008

Και η Lineage ειναι αρκετα κοντα στο stock. Αλλα το θεμα ειναι οτι στο συνολο ειναι καλυτερη ρομ , γινεται περισσοτερη δουλεια.

Όνομα χρήστη