Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
prokopis_tom

Καλημέρα.. θα ήθελα την γνώμη σας... Αξίζει να δώσω το poco και να πάρω το p40 lite? Καθαρά κ μόνο ότι είναι ποιο καινουριο

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

liontari133

Φίλε αυτό ακριβώς έκανα εγώ. Έδωσα το ποκο και πήρα π40 λάιτ. Σαν συσκευή είναι σε όλα ανώτερη έως ίδια. Σε φόρτιση οθόνη μπαταρία ανώτερο το π40. Βέβαια αν του περάσεις GSM. Διαφορετικά πήγαινε σε χ3

3 Σχόλια

prokopis_tom

Ευχαριστώ κ τους δυο καταρχήν για της απαντήσεις σας . Είδα στο apkure ότι έχει όλες τις εφαρμογές π χρησιμοποιώ πλην της τράπεζας.. τα gsm περνιούνται εύκολα;

prokopis_tom

Επίσης τα παιχνίδια π έχω συνδεδεμένα με το fb για να μην χάνω τις πίστες όταν τα κατεβάσω στο p40 lite θα συγχρονιστεί

Όνομα χρήστη
soa008

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ. Το Poco ειναι ακομα καλυτερο. Εαν θες να πας σε κατι πιο καινουργιο ( πιστευω πιο σωστη επιλογη ) πηγαινε στο Poco X3 NFC. Ειναι καλυτερο απο το P40 lite. ( οχι καλυτερο απο το Poco αλλα ειπες πως θες κατι πιο καινουργιο )

2 Σχόλια

prokopis_tom

Ωραίος.. σ ευχαριστώ.. redmi note 9 pro? Δεν είμαι fun της amoled οθόνης..

soa008

Το Poco x3 δεν εχει amoled. Ειναι καλυτερο απο το redmi note 9 pro ( εχει 120HZ ρυθμο ανανεωσης , ελαχιστα καλυτερο επεξεργαστη , ιδιες καμερες , λιγο καλυτερη μπαταρια )

Όνομα χρήστη