What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
prokopis_tom

Καλημέρα.. θα ήθελα την γνώμη σας... Αξίζει να δώσω το poco και να πάρω το p40 lite? Καθαρά κ μόνο ότι είναι ποιο καινουριο

Username

2 Replies

liontari133

Φίλε αυτό ακριβώς έκανα εγώ. Έδωσα το ποκο και πήρα π40 λάιτ. Σαν συσκευή είναι σε όλα ανώτερη έως ίδια. Σε φόρτιση οθόνη μπαταρία ανώτερο το π40. Βέβαια αν του περάσεις GSM. Διαφορετικά πήγαινε σε χ3

3 Comments

prokopis_tom

Ευχαριστώ κ τους δυο καταρχήν για της απαντήσεις σας . Είδα στο apkure ότι έχει όλες τις εφαρμογές π χρησιμοποιώ πλην της τράπεζας.. τα gsm περνιούνται εύκολα;

prokopis_tom

Επίσης τα παιχνίδια π έχω συνδεδεμένα με το fb για να μην χάνω τις πίστες όταν τα κατεβάσω στο p40 lite θα συγχρονιστεί

liontari133

Θα συνχρονηστουν τα πάντα. Ότι άφησα στο ποκο το συνεχιζω στο p40. Έχει πολλά βιντεακια εγώ το έφτιαξα από εδώ. https://m.youtube.com/watch?v=VA-gyruGORo&t=910s
Σταθερή και μόνιμη λύση. Φτάνει να έχεις υπομονή και να κάνεις ακριβώς ότι λέει

Username
soa008

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ. Το Poco ειναι ακομα καλυτερο. Εαν θες να πας σε κατι πιο καινουργιο ( πιστευω πιο σωστη επιλογη ) πηγαινε στο Poco X3 NFC. Ειναι καλυτερο απο το P40 lite. ( οχι καλυτερο απο το Poco αλλα ειπες πως θες κατι πιο καινουργιο )

2 Comments

prokopis_tom

Ωραίος.. σ ευχαριστώ.. redmi note 9 pro? Δεν είμαι fun της amoled οθόνης..

soa008

Το Poco x3 δεν εχει amoled. Ειναι καλυτερο απο το redmi note 9 pro ( εχει 120HZ ρυθμο ανανεωσης , ελαχιστα καλυτερο επεξεργαστη , ιδιες καμερες , λιγο καλυτερη μπαταρια )

Username