What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Παντελής Τσαφίτσας

Xiaomi Mi A2 Μετά από μια αναβάθμιση Έβγαλε μήνυμα <αργή φόρτιση> Ταυτόχρονα και με χρήση αδειάζει εντελώς η μπαταρία και δεν ξανα-ανοίγει..Για να ανοίξει βγάζω τη μπαταρία και την φορτίζω με αρκουδιά..Μετά από αυτό επανέφερα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά μου έμεινε η αργή φόρτιση της μπαταρίας. Αν κάνω το λάθος και αδειάσω την μπαταρία πρέπει να ξανακάνω τη διαδικασία που ανέφερα πιο πάνω..(Όταν μια συσκευή σου λέει ότι άδειασε η μπαταρία φροντίζει να έχει μείνει ενέργεια της κατηγορίας του 10-15% μέσα.Στο δικό μου πεθαίνει εντελώς και ούτε φορτίζει όύτε ανοίγει..Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία από κάποιον σχετικό. Ευχαριστώ..

Username

1 Reply

CL17

Ακριβώς αυτό έπαθα σχεδόν ένα χρόνο μετά την αγορά του κινητού (όσο και η εγγύηση του κινητού) και το πήγα σε ένα κατάστημα σέρβις στα Πατήσια. Πρώτα άλλαξαν μπαταρία, αλλά δεν δούλεψε και πήγαμε σε αλλαγή πλακέτας. Ευτυχώς όλα έγιναν με την εγγύηση (έληγε σε 10 μέρες περίπου) οπότε δεν πλήρωσα τίποτα, και ακόμα έχω το ίδιο κινητό. Όλα αυτά έγιναν τον αρχές Δεκεμβρίου του 19. Τελικά όπως είπα, ήταν πλακέτα, μια ακριβή ζημιά που απλά έτυχε στην περίπτωση μου να καλύπτεται, αφού επιβεβαίωσαν οι ίδιοι την καλή χρήση που έκανα στο κινητό.

Username