Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
GIANNIS_GALANIS1593601974

Καλησπέρα σας.
Έχω το MiA2 και από την ημέρα που έκανε αναβάθμιση σε androind 9 & 10 δεν δουλεύει πια καμία εφαρμογή ηχογράφησης συνομιλίας, το οποίο με διευκόλυνε πολύ στη δουλειά μου. Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να κάνουμε απεγκατάσταση στα συγκεκριμένα up date ή κάποιον άλλον τρόπο ? Κάπου διάβασα με root της συσκευής. Είναι εύκολο και ακίνδυνο? Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

heliastheo

Root για να κάνεις αν δεν έχεις γνώσεις είναι λίγο μπελάς,πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader να περάσεις custom recovery και μετά να φλασαρεις magisk,υπάρχουν αναλυτικά άρθρα στο ίντερνετ για όλα και τις εντολές που πρέπει να δώσεις ,μετά από custom recovery η περνάς ένα άλλο λογισμικό εγώ χρησιμοποιώ την rom derpfest ,η απλά μένεις στο μαμά με root ,αλλά προβλήματα όπως έχεις δεν θα λυθούν μόνο με root, με root θα μπορείς να μπλοκάρεις διαφημίσεις και άλλα,αλλά όχι να διορθώσεις σφάλματα λογισμικού,περνά μια custom rom και θα βρεις την υγεία σου ,αλλά θέλει ψάξιμο λίγο μέχρι να μάθεις να κάνεις τα 2 -3 βήματα,η xiaomiτα έχει κάνει μαντάρα με τα android one,custom rom και θα ηρεμήσεις ,τώρα για ηχογράφηση συνομιλίας εγώ χρησιμοποιούσα μια από τις κορυφαίες στο market,το call recorder από τον skvalex,ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

1 Σχόλιο

Obsessed

Μπορείς να με βοηθήσεις στο να κάνω όλα αυτά ;

Όνομα χρήστη