What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
heliastheo

λοιπόν παιδιά το συγκεκριμένο κινητό αφού έκανε την αναβάθμιση σε android 10 έχει πολλά bug και απο xiaomi πλευρά δεν φένεται να τα λύνουν,όσοι έχετε διάφορα μικροκολλήματα στην χρήση η λύση της εναλλακτικής rom με root είναι μονόδρομος,κινητό με 4gb ram οχταπύρηνο να συμπεριφέρεται έτσι!πρώην κάτοχος nexus ξέρω τι σας λέω,περίμενα να δώσουν ενα update για να το φτιάξουν άλλα τίποτα ,ψαχτείτε λίγο με ρουτάρισμα και βάλτε μια άλλη rom βσαισμένη σε android 10 ,άλλο κινητό στην κυριολεξία!και όποιον τον ενδιαφέρει η φωτογραφική του μπαίνει και η gcam που έχουν τα pixel και πετάει!επίσης όποιος έκανε update απο 9 σε 10 καλό είναι να κάνει ένα factory reset μετά αλλά και πάλι έχει χάλια διαχείρηση της ram και κολλάει πολύ.

Username

3 Replies

jim_gerost

Ειναι ασφαλες να χρησιμοποιήσεις εφαρμογες e-banking οπως alpha bank π.χ εχοντας εγκαταστησει μια custom rom;

3 Comments

Helias_Theodorakis

Η custom rom είναι απλά ένα βελτιωμένο λογισμικό για το τηλέφωνο,η καλύτερη ερώτηση είναι αν είσαι με root αν υπάρχει κίνδυνος για τις εφαρμογές ebanking,κοίτα αν ξέρεις τι εγκαθιστας στο κινητό δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα ,χρόνια με root και δεν έγινε τίποτα,μπορείς αν θες και να μην το ρουταρεις,απλά είχε γίνει ανυπόφορο το κινητό σε απλή χρήση και δεν παλεύοταν το μαμά λογισμικό ,αλλά και πριν με το android 9 μαμά λογισμικό είχα και πάλι root ήταν,μην πας μακριά ψάξε πόσες φορές έχει αναβάλει η xiaomi να βγάλει την έκδοση 10 για το mi a3 ,που είναι πιο καινούργιο από το δικό μας,

jim_gerost

Ποια rom προτεινεις εσυ φιλε;ποια τρεχεις τωρα;

Helias_Theodorakis

Τρέχω την bliss rom 12.6 πολύ σταθερή και nicks gapps θα τα βρεις στο xda η πήγαινε κατευθυαν στο site τους,είχα βάλει στην αρχή την pixel experience ,αλλά είχε κάποια μικρό bugs ,όχι σαν το μαμά λειτουργικο,γενικά μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες rom.

Username
aki120690

Εγώ θα περιμένω μήπως βγάλουν κάνα σοβαρό update στα 10αρια και τότε θα τα βάλω. Αν έχετε κάνα νέο ή δείτε βελτίωση όσοι βάλετε τα 10 ,κάντε τον κόπο να σχολιάσετε εδώ για όλους εμάς τους υπόλοιπους! Ευχαριστω!

1 Comment

heliastheo

μην βάλεις ακόμα το 10 έχει πολλά bug και το update του μαρτίου δεν τα έλυσε μικρό ήταν και ασφαλείας,αν θες 10 πήγαινε σε custom rom αλλιώς μείνε με το 9 μια χαρά είναι,xiaomi, τόσα χρόνια με nexus όσα update και να έπαιρνα κολλήματα ποτέ αλλά βλέπεις ήταν η google απο πίσω.

Username
webstrikes

Στο δικό μου και του αδερφού μου (και τα 2 κινητά είναι 4/64) δουλεύει μια χαρά το android 10 και πρόσφατα πήρε και το update ασφαλείας του Μάρτη.

Username