Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτήν την μηχανή Arielli KM-501W και την Gruppe CM 4677 Italiana Red. Ποια προτείνετε για αγορά; Πίνω max 2 καφέδες την ημέρα. Το μόνο που ζητάω είναι να φτιάχνω και να πίνω έναν ικανοποιητικό freddo espresso.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτήν την μηχανή Arielli KM-501W και την Gruppe CM 4677 Italiana Red. Ποια προτείνετε για αγορά; Πίνω max 2 καφέδες την ημέρα. Το μόνο που ζητάω είναι να φτιάχνω και να πίνω έναν ικανοποιητικό freddo espresso.
2 Απαντήσεις
Εγώ σου προτείνω την Gruppe Perfetto Espresso στα 1600 βατ περίπου και 20 μπάρ.Φτιαχνει πολύ ωραίο καφέ και ωραίο αφρογαλο για ζεστό καφέ.Την έχω ένα χρόνο και δουλεύει τέλεια.
Καλησπέρα Ef_Nt...ειμαι κάτοχος τις arielli και μπορώ να σε πω οτι εδω και λίγους μήνες που είμαι κάτοχος τις ειναι εξαιρετική φτιάχνει πολυ καλο freddo(πιστεύω συγκρίνεται με επαγγελματικής μηχανης) χωρίς απόλυτος κανένα πρόβλημα.. Μέσο όρο την μέρα φτιάχνει 4 με 6 καφέδες freddo espresso... Για τα Λεφτά τις είναι μονόδρομος και θα την χαρείς παρα πολυ με συνδυασμό φυσικά και την ποιότητα καφέ και μάρκας που θα επιλέξεις...