Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nik_Nio

αυτό δεν έχει wifi, ουτε usb, 2.ημέρες προσπαθώ να κάνω σύνδεση και δεν γίνεται με τίποτα ,δεν αξιζει αυτό το προϊόν να το αγοράσετε ..

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

sokins

Ξέχασαν να βάλουν το USB. Σε καταλαβαίνω φίλε. Μήπως πέταξες τον εκτυπωτή και κράτησες το κουτί !!!!!!!!
Βάλε τον στο σαλόνι να τον βλέπεις. Τόσο άσχετους, έπρεπε να τους πατάει έξω. Με τις μπούρδες που λένε.

**** απλή συριακή πόρτα δεν είχαν ποτέ οι εκτυπωτές. Παράλληλη ναι.

Όνομα χρήστη
Polaris'47

Παρόλο, που έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια, από την Ερώτησή σου, και να ξέρεις, ήδη, ότι το σχόλιό σου ήταν επιπόλαιο, και άδικο, και δεν έκανες τίποτε για να το διορθώσεις, σου απαντώ, για να μήν ξεγελαστούν κι'άλλοι χρήστες, και το πιστέψουν, ότι δεν υπάρχει κανένας Εκτυπωτής, που να μήν έχει τουλάχιστον ένα USB, ή ένα Serial Port, για να συνδέται με τον υπολογιστή, για να λειτουργήσει, αλλά εσύ ούτε, ήξερες τί πραγμα είναι το USB, για να το αναγνωρίσεις, ούτε διαβασες τις Οδηγίες του Κατασκευαστή, για να ξεστραβωθείς, αλλά παρόλα αυτά "ήξερες" να Κατακρίνεις Άδικα τον Εκτυπωτή σου, και να "Συμβουλέψεις" ανάλογα τους Υποψήφιους Αγοραστές, με το "Θράσος" της Άγνοιάς σου! Το ότι Δεν έχει WiFi, ήταν το μόνο σωστό, αλλά απορώ, για το Πώς το "κατάλαβες" ;;;

Όνομα χρήστη