Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
prokopis_tom

Παιδιά καλημέρα.. έχω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.. νόμιζα ότι έφταιγε η μπαταρία αλλά την άλλαξα κ πάλι τα ίδια... Καμία λύση; Σε 1 ώρα χάνει 15 με 20% χωρίς κάποια βαριά χρήση.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

wolverine 1

Πόσες ωρες οθονη βγαζει? Ετσι θα καταλάβουμε αν ειναι καλη η μπαταρια η οχι..αν είσαι Facebook 1 ωρα με φουλ φωτεινοτητα θα χασει 15% σίγουρα..

5 Σχόλια

prokopis_tom

Που το βρίσκω αυτό να σ πω... Όχι δεν κάνω βαριά χρήση για να δω αν έφταιγε η χρήση που του κάνω κ όχι η μπαταρία. Αλλά πάλι τα ιδια. Ενεργός χρονος οθόνης τώρα μου λέει 2 ώρες κ 35 λεπτά. Από της 7 το πρωί 100% μπαταρία τώρα έχω 44 με σχεδόν καθόλου χρήση του κινητού

wolverine 1

Οποτε συνολο παει 5 ωρες οθονη σχεδον...δεν ειναι κακο να εχεις 2.5 ωρες οθονη με 44% μπαταρια..αλλα αυτη η συσκευη πρεπει να βγαζει κατι παραπανω..πανε παλι στην μπαταρια και δες ποια εφαρμογη ξοδευει ενεργεια..λογικα πρεπει να ειναι πρωτα η (οθονη) μετα σε (αδρανεια) και μετα δες τριτο ποια εφαρμογη ειναι..

wolverine 1

και μενα το Viber ειναι τριτο,τωρα δεν ξερω αν ειναι ελατωματικη η μπαταρια σου..αστο να αδειασει εντελως δηλαδη να κλεισει απο μπαταρια..και φορτιση μεχρι 100% μηπως στρωσει ετσι...να βαλεις αλλη μπαταρια δε λεει παλι..αυτο που σε λεω ποιανει καπιες φορες..1 φορα θα το κανεις ομως..

Όνομα χρήστη