καλησπερα!! αναμεσα στο redmi 6 kai sto redmi not 5 pio einai kalitero??
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
εγω εχω note 5 και δεν εχς κανενα παράπονο.. τωρα αν σκοπευεις να παρεις το 4gb ram και 64storage καλυερα να δωσεις λιγα παραπανω και να πας για mi a3 χωρις 2η σκεψη .. αν θες να παρεις το 3γβ ραμ και 32 στοραγε παλι μην παρεις αυτο παρε mi a2... αν οπως και να εχει θες ενα απο τα 2 εεε τοτε παρε νοτε 5 εχει καλυτερο cpu gpu 1080p screen και πολλα ακομη σε σχεση με το απλο redmi 6...
5 Σχόλια
σε ευχαριστω ..αλλα τωρα που το ξανα κοιταω το ρεντ μι 6 εχει επεξεργαστh 2 κ το νοτ 5 1.8 ...και τα δυο εχουν 4gb..κοιταω κατι λαθος??για πιο πιο ακριβο μπα δεν ειμαι.. σε ευχαριστω κ παλι
δν εχουν σημασια τα 2ghz.. οι επεξεργαστες snapdragon (σαν αυτον που εχει το note 5) ειναι οι καλυτεροι της αγορας... εγω παιζω pubg mobile (ειναι καλο παιχνιδι για να τεσταρεις τις επιδοσεις του κινητου) και το παιζει medium 1080p ο φιλος μου με το redmi 6 το παιζει σε 720 low και λαγκαρει.. το note 5 σε πολλες περιπτωσεις ειναι γρηγοροτερο και απο το redmi NOTE 6...
αρχικα και εγω ηθελα να παρω το redmi 6 γιατι ηταν αρκετα φτηνο..αλλα εκανα υπομονή μαζεψα κι αλλα χρηματα και πηρα remi note 5
aaa σε ευχαριστω πολυ...ειμαι λιγο ασχετη!! :-)
Αμα θελεις να παιζεις παιχνιδια και να το καις,η σωστη επιλογη ειναι το Xiaomi redmi note 5 και οχι το 6(διοτι το redmi note 5 εχει Snapdragon, ενώ το redmi 6 εχει mediatek). όμως,αν θες να βγαζεις καμια φωτογραφια,να μιλας στο messenger,να ποασταρεις στο instagram και τα σχετικα,θα σου λεγα να παρεις το redmi 6,το οποίο κανει πολυ καλή δουλειά,εχει 2 καμερες(τραβας ωραιες φωτο αν ξέρεις) είναι φθηνότερο και γενικα πολυ καλο για τέτοιου είδους χρήση.<3