What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
kostas_marpinis71

Καλησπερα το συγκεκριμενο διαθετη και wi-fi συνδεση και συνδεσεις με ethernet ? γιατι στην φωτογραφια το ενα απο τα 2 φαινεται σαν να μην εχει ehternet...Εχουν και τα 2 ?

Username

1 Reply

AINik

Εχουν ethernet και τα δύο. Το ένα (με το socket) έχει δύο θύρες και το άλλο μία.

Θα σου σπάσει τα νεύρα με τις αποσυνδέσεις όμως να ξέρεις. Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα απ τα router με κεραίες για ενίσχυση σήματος, στα μισά λεφτά.

5 Comments

kostas_marpinis71

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια εχεις να προτεινεις κατι ? το θελω για τον δευτερο οροφο για wifi και συνδεση υπολογιστη με ethernet

AINik

Αν πας στα repeater εδώ στο σκρουτζ έχει πολλά να διαλέξεις 10-20 ευρώ. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις ένα δεύτερο router σε λειτουργία repeater/access point/wds. Στην κατηγορία router έχει διάφορα γι αυτη τη δουλειά. Δεν ξέρω συγκεκριμένα να σου προτείνω κάποιο μοντέλο, σορρυ.

https://www.waveform.com/pages/wifi-booster-repeater-extender-differences

G4b1tz

AINik το ότι εσύ αντιμετώπισες πρόβλημα δεν σημαίνει πως όλοι θα αντιμετωπίσουν το ίδιο. Σε παρακαλώ μην παραπληροφορείς τον κόσμο γιατί όπως θα δεις και από άλλες αξιολογήσεις κάποιοι έχουν πρόβλημα κάποιοι όχι, που σημαίνει πως είναι αναλόγως την περίπτωση του καθενός.

AINik

Εγώ κρίνω με την δική μου εμπειρία, μιλάω βάσει αυτής και θα συνεχίσω να το κάνω ακόμα κι αν εσύ κι οποιοσδήποτε άλλος το θεωρείτε "παραπληροφόρηση". Πες την άποψή σου, θα πω εγώ την δική μου κι ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει με το πορτοφόλι του.

G4b1tz

AINik φυσικά και ο καθένας σχολιάζει βάσει της δικής του εμπειρίας, συμφωνώ απόλυτα, αλλά έτσι όπως γράφεις είναι σαν να έχουν όλοι την δική σου εμπειρία. Λες του άλλου θα σου σπάσει τα νεύρα, σε εσένα τα έσπασε αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι έτυχε σε εσένα θα τύχει σε όλους. Είναι καλό να έχουμε υπόψη πως όταν σχολιάζουμε έχουμε και μια ευθύνη σε αυτά που λέμε γιατί κάποιος βασίζεται σε αυτά που λέμε για να ξοδέψει τα λεφτά του.

Username