What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Splatink

Παιδιά όσοι έχετε το μοντέλο των 2TB, μπορείτε να μου πείτε αν είναι καλό? Εγώ το πήρα σήμερα και έχω διαβάσει κάποιες κακές αξιολογήσεις και δεν είμαι σίγουρος τι να πιστέψω. Τον έχω για παιχνίδια, αν κρατήσει ένα χρόνο και χαλάσει δεν με ενδιαφέρει μέχρι τότε θα βάλω καμία SSD μιας και οι σκληροί θα έχουν εξαφανιστεί και τελείωσε η υπόθεση. Εγώ δεν θέλω να χάλασει στην πρώτη εβδομάδα και θέλω σχετικά καλές επιδόσεις, αλλά όχι πιο ξέρει τι, απλά να είναι καλές για gaming. Μπορείτε να μου πείτε τι ξέρετε εσείς που τον έχετε?

Username

1 Reply

Xris_Kava

Ή δεν θα δουλέψει καθόλου και θα σου δώσουν άλλον ή θα δουλέψει για πολύ καιρό. Οι πιθανότητες να δουλέψει για μια βδομάδα και να χαλάσει είναι αστρονομικά μικρές. Εγώ μετά από 4 χρόνια με 10+ παιχνίδια εγκατεστημένα και να τρέχουν και torrents πάνω δεν είχα πρόβλημα.

1 Comment

Splatink

Τον εχω 1 μηνα σχεδον, και δεν εχει κανενα θεμα. Εχω γεμισει 1tb απο τα 2 με παιχνιδια και δεν εχει κανενα προβλημα. Μεχρι που εβγαλα εναν 500αρι που εχω και εβαλα οτι ειχε σε αυτον, γιατι ειναι καλυτερος (τον παλιο τον εβαλα σε εναν server)

Username